دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 می 2026 - 9:17
کد خبر : 72756
| نویسنده: محمد قربانی

برقراری پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران – بیرجند – تهران

برقراری پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران – بیرجند – تهران
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی از برقراری یک پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران-بیرجند-تهران از امروز خبر داد.

علی اکبر سیدی، مدیرکل فرودگاه های خراسان جنوبی در گفت وگو با پیام خاوران گفت: با پیگیری‌های انجام شده، یک پرواز فوق‌العاده توسط شرکت هواپیمایی آسا‌جت برای روز یکشنبه 10 خرداد ماه برنامه‌ریزی شده است.

وی در خصوص جزئیات این پرواز افزود: این پرواز در ساعت 05:20 بامداد فردا از فرودگاه مهرآباد تهران به مقصد بیرجند انجام خواهد شد و طبق برنامه، ساعت 07:00 صبح در فرودگاه بیرجند به زمین می‌نشیند. همچنین پرواز برگشت در ساعت 08:05 صبح همان روز، بیرجند را به مقصد مهرآباد ترک خواهد کرد.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی در پایان با اشاره به فرآیند دریافت مجوزها خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مجوزهای پروازها به‌صورت هفتگی صادر می‌شوند، در تلاش هستیم تا با رایزنی‌های مستمر، برای ایام باقی‌مانده از هفته جاری و همچنین هفته آینده نیز برقراری پروازهای بیشتری را در این مسیر عملیاتی کنیم.

انتهای پیام/258

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.