دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، دانش وفناوری
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 ژوئن 2023 - 15:11
کد خبر : 49730
| نویسنده: محمد قربانی

روستای ییلاقی سراب شهرستان سرایان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

روستای ییلاقی سراب شهرستان سرایان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی گفت: با ارتقاء تکنولوژی یک سایت دیگر تلفن همراه، 2 روستای شهرستان سرایان از اینترنت پرسرعت همراه نیز بهره‌مند شدند.

به گزارش “پیام خاوران” مصطفی بهی ظهر امروز در جمع خبرنگاران از اتصال روستاهای سراب و بنی خانیک شهرستان سرایان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان جنوبی گفت: با ارتقاء سایت همراه اول روستای ییلاقی سراب شهرستان سرایان، این روستا و روستای بنی خانیک از اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به بهره‌مندی 100 خانوار دیگر روستایی از خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات بیان کرد: ارتقاء این سایت با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد ریال از محل منابع طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تصریح کرد: شهرستان سرایان دارای 21 روستای با بیش از 20 خانوار جمعیت است که از این تعداد تاکنون 18 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و اتصال 3 روستای باقیمانده نیز در برنامه‌های توسعه‌ای سال جاری این اداره کل منظور شده است.

انتهای پیام/ 102

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.