شرکت گاز خراسان جنوبی با 158 پروژه به استقبال دهه فجر می رود

به گزارش” پیام خاوران “، رحمان محمودی در تشریح این خبر گفت: در دهه مبارک فجر سالجاری و در ادامه خدمترسانی به مردم شریف استان 137 پروژه گازرسانی با هزینه اجرایی 189 میلیارد تومان در استان به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه با اشاره به افتتاح گازرسانی به 22 روستا و 97 صنعت در ایام الله مبارک دهه فجر گفت: همچنین پروژه های گازرسانی به طرح نهضت ملی مسکن، گازرسانی به مساکن محرومین، اجرای خطوط تقویتی، احداث دو مورد ساختمان اداری، بهسازی موتورخانه ها، تعویض بخاری های فرسوده، گازرسانی به پایگاه های مرزی، اجرای سامانه های حفاظت الکترونیک و تهیه مصالح و اجرای اتاق های مانیتورینگ و نگهبانی ایستگاه ها و ادارات گاز در سطح استان نیز در دهه فجر سالجاری افتتاح خواهد شد.
محمودی در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به 21 پروژه با اعتبار مورد نیاز 304 میلیارد تومان گفت: همزمان با دهه مبارک فجر عملیات گازرسانی به 15 روستای باقی مانده و گازرسانی به طرح های نهضت ملی مسکن در سطح استان از جمله پروژههایی است که در دهه مبارک فجر عملیات اجرایی آن آغاز خواهند شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی یادآور شد: در مجموع همزمان با دهه مبارک فجر 158 پروژه گازرسانی با هزینه اجرایی و یا اعتبار مورد نیاز 304 میلیارد تومان در اقصی نقاط استان پهناور خراسان جنوبی افتتاح یا به بهرهبرداری خواهد رسید.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0