دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، خانواده، شهری
تاریخ انتشار : شنبه 27 فوریه 2021 - 11:19
کد خبر : 24215
| نویسنده: محمد قربانی

مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد؛پرداخت بیش از ۲۸ میلیارد تومان به ایتام خراسان جنوبی

مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد؛پرداخت بیش از ۲۸ میلیارد تومان به ایتام خراسان جنوبی

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: در سال جاری بیش از ۲۸ میلیارد تومان در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین به حساب ایتام واریز شده است.

رضا سلم آبادی در گفت وگو با “پیام خاوران“، درآمدهای اکرام و محسنین امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۵ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: درآمد‌های اکرام و محسنین در سال جاری ۲۸ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان است که این رقم در مدت مشابه سال قبل  ۱۳ میلیارد و ۸۷ میلیون تومان بود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه این کمک‌ها در زمینه‌های معیشت، تحصیل، تهیه لوازم تحصیلی و اقلام مورد نیاز این ایتام هزینه می‌شود، بیان کرد: : قول می دهیم تا تابستان ۱۴۰۰ یتیم و فرزند بدون حامی در استان نداشته باشیم.

سلم آبادی همچنین از افزایش سرانه پرداختی به ایتام در سال آینده به ۷۰۰ هزار تومان خبر داد و افزود: هم اکنون سرانه پرداختی به هر یتیم ۴۵۰ هزار تومان و فرزند محسنین ۲۳۰ هزار تومان است.

وی تعداد حامیان طرح‌های اکرام و محسنین را ۳۱ هزار و ۱۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۳ هزار حامی فعال هستند و کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی ۸ هزار و ۲۹۰ یتیم و فرزند محسنین زیرپوشش دارد که از تعداد 2 هزار و ۶۱۷ نفر یتیم هستند.

اجرای بیش از  ۳ هزار طرح اشتغال برای جامعه هدف 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خراسان جنوبی با بیان اینکه همچنین امسال ۳ هزار و ۱۹۲ طرح اشتغال برای جامعه هدف اجرا شده است، گفت: طرح های اجرا شده زمینه اشتغال برای ۴ هزار و ۱۹۵ نفر را فراهم کرده است.

سلم آبادی با بیان اینکه این طرح ها با اعتباری بالغ بر هزار و 239 میلیارد ریال توسط کمیته امداد خراسان جنوبی اجرا شد، افزود: این طرح ها شامل 85 طرح در بخش حمل ونقل، هزار و 202 طرح خدمات، هزار و 241 طرح دامداری، 32 طرح طیور، 96 طرح کشاورزی، 19 طرح زنبور و ماهی، 329 طرح کشاورزی و 329 طرح صنفی صنعتی بود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی 127 طرح فرش و گلیم و 61 طرح صنایع دستی را از دیگر طرح های اجرا شده در 11 ماه امسال دانست و بیان کرد: طرح های اشتغالی که در این مدت برای جامعه هدف اجرا شد 919 نفر مجریان زن و 2 هزار و273 مجری مرد بود.

سلم آبادی افزود: از طرح های اجرا شده هزار و 459 طرح شهری و هزار و 733 طرح روستایی بود و 587 طرح مشاغل خانگی و 3 هزار و 720 طرح خود اشتغالی بود.

انتهای پیام/103

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.