تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی

سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در واحد‌های پرورش بلدرچین خراسان جنوبی تولید می‌شود.

به گزارش” پیام خاوران “ اشرفی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: حدود ۲۰ تن داخل استان مصرف و مازاد آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

 

وی افزود: در حال حاضر دو واحد دارای پروانه بهره برداری پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه فعالیت می‌کنند.

 

اشرفی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن تخم بلدرچین تولید می‌شود که عمدتاً در داخل استان مصرف می‌شود.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه واحد‌های پرورش بلدرچین به صورت زنجیره فعالیت دارند، ادامه داد: این واحد‌ها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.

 

او  عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت را یکی از مزایای پرورش این پرنده عنوان کرد و گفت: تخم گذاری مطلوب، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

 

چاپ و دانلود PDF
بیشتر بخوانید   ساخت 2 فیلم سینمایی نیمه بلند داستانی در خراسان جنوبی کلید خورد

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها