ششمین محموله امدادی خراسان جنوبی آماده ارسال برای سیلزدگان است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ۴۸ پایگاه جمع آوری کمک‌های مردمی به سیلزدگان در استان فعال شده است و ششمین محموله کمک‌ها تا پایان هفته جاری به سیستان و بلوچستان ارسال می‌شود.

به گزارش “پیام خاوران “محمدرحیم شهریاری اظهار داشت : از زمان وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان تاکنون پنج کاروان امدادی با اعتبار ۹۱۰ میلیون تومان از خراسان جنوبی اعزام شد و کمک‌رسانی به سیلزدگان همچنان ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه پنج کاروان قبلی به شهرستان‌های چابهار و ایرانشهر اعزام شد گفت: تاکنون ۱۰ امدادگر به سیستان و بلوچستان اعزام شدند و در صورت نیاز آمادگی اعزام نیروهای بیشتر وجود دارد.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار داشت: در این مدت ۴۰۰ چادر، یک هزار و ۸۰۰ تخته موکت، یک هزار بسته مواد غذایی، ۲ هزار و ۵۶ ثوب انواع البسه، ۲۰۰ قوطی روغن، سه هزار بطری آب معدنی و یک هزار و ۵۴۰ کیلوگرم مواد خوراکی به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان فرستاده شده است.

 

وی یک هزار و ۶۴۰ قوطی کنسرو، ۲ هزار و ۴۰۰ نوشیدنی طعم‌دار، هشت هزار و ۸۰۰ بطری مواد شوینده و ۵۴ تخته پتو را از دیگر اقلام ارسالی به استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

 

شهریاری یادآور شد: مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را برای سیلزدگان از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد همه بانک‌ها و کد دستوری # ۱۱۲ * واریز کنند.

 

وی گفت: شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ و شماره شبا ۹۲۰۱۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۹۹۹۹۹ IR نزد بانک ملت از دیگر راه‌های قانونی کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان از سوی هلال احمر اعلام شده است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان جنوبی اظهار داشت: مردم نوعدوست کمک‌های غیرنقدی را به ۴۸ پایگاه جمع آوری کمک به سیلزدگان در استان تحویل دهند.

بیشتر بخوانید   ۳۸ میلیارد تومان برای تکمیل جاده‌های نهبندان و سربیشه اختصاص یافت

 

وی افزود: تسکین آلام بشری از مهمترین وظایف و اهداف جمعیت هلال احمر است که امیدواریم با همراهی مردم در کمک‌رسانی بتوانیم بخشی از مشکلات مردم مناطق سیلزده را جبران کنیم.

 

بارش باران سیل‌آسا که از شامگاه ۱۹ دی در جنوب و جنوب شرق ایران آغاز شد، سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان را تحت تاثیر قرار داد اما در سیستان بلوچستان نه تنها سبب جاری شدن سیل و تخریب زیرساخت‌های استان شد بلکه به دلیل پراکندگی جمعیت، ساکنان ۱۴ شهرستان و ۸۵۰ روستا را تحت تاثیر قرار داد و راه ارتباطی اغلب روستاها را قطع کرد.

 

با فروکش کردن آب از اواسط هفته گذشته (۲۳ دی) کار امدادرسانی به سیلزدگان قوت گرفت و به تدریج راه‌های روستایی بازگشایی شد.

 

براساس برآوردهای اولیه ۲۰ هزار واحد مسکونی تحت تاثیر سیل بوده و خسارت وارده به زیرساخت‌های استان حدود سه هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

 

خراسان جنوبی با ۶ استان کشور از جمله سیستان و بلوچستان همجوار است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام /

 

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها