۲۰ درصد مشترکان اداری ملزم به استفاده از انرژی خورشیدی هستند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد مشترکان اداری ملزم به استفاده از انرژی خورشیدی هستند گفت: ۲۹۲ نیروگاه خورشیدی در حال بهره برداری در استان است.

به گزارش “پیام خاوران “ ، مهدی دادگر در نشست خبری مدیران صنعت آب و برق استان که به مناسبت هفته صرفه جویی برگزار شد اظهار داشت: از یکم تا هفتم تیرماه به نام هفته صرفه جویی در آب و برق و مدیریت این دو مهم نامگذاری شده که در این راستا باید با همکاری مردم تابستان را بدون مشکل سپری کنیم.

وی از وجود 460 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان خبر داد و گفت: شرکت توزیع برق استان 560 کیلومتر طول شبکه حاشیه مرز دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی از وجود 44 پاسگاه مرزی و 83 برجک برق دار در استان خبر داد و افزود: وضعیت تولید برق استان در سه نیروگاه شهید کاوه قاین، نیروگاه‌های خورشیدی و نیروگاه گازی قاین تامین می‌شود.

دادگر با اشاره به اینکه تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری 732 مگاوات ظرفیت تولید داشته‌ایم ادامه داد: در حال حاضر 4 دستگاه پست انتقال با ظرفیت 400 مگاولت آمپر در استان وجود دارد.

وی طول خطوط فوق توزیع برق در استان را یک هزار و 611 کیلومتر مدار اعلام و بیان کرد: 21 پست فوق توزیع در سطح استان وجود دارد و ظرفیت ترانس‌های فوق توزیع نیز 850 مگاولت آمپر است.

وجود بیش از 379 هزار نفر مشترک برق در خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر 379 هزار و 163 مشترک برق در استان هستند بیان کرد: از مجموع این مشترکان 228 هزار و 864 مشترک معادل 60 درصد مشترکین شهری و تعداد 150 هزار و 299 مشترک معادل 39 درصد مشترکین روستایی هستند.

بیشتر بخوانید   گل‌های نرگس از خوسف تا دُبی

دادگر با بیان اینکه 5 هزار و 24 مشترک نیز که معادل 1.33 درصد کل مشترکین هستند جزو مشترکان سنگین در استان هستند گفت: 9 هزار و 648 دستگاه ترانسفورماتور توزیع با ظرفیت یک هزار و 42 مگاولت آمپر نیز در استان وجود دارد.

وی بیان کرد: طول خطوط فشار متوسط هوایی و زمینی شرکت برق استان 12 هزار و 733 کیلومتر و طول خطوط فشار ضعیف هوایی و زمینی 5 هزار و 781 کیلومتر است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی تلفات شبکه توزیع را 6.96 درصد بیان و تصریح کرد: 29.3 درصد برق استان در بخش کشاورزی، 27.9 درصد در بخش خانگی، 20.5 درصد صنعتی، 10.5 درصد عمومی، 6 درصد روشنایی معابر و 5.9 درصد در بخش تجاری مصرف و 50 درصد مصرف برق استان نیز در بخش مولد اتفاق می‌افتد.

سرانه خاموشی در استان 0.19 دقیقه در روز است

دادگر سرانه خاموشی مشترکان استان را یک هفتم متوسط کشور دانست و افزود: سرانه خاموشی در استان 0.19 دقیقه در روز و معادل 69 دقیقه در سال است.

وی با بیان اینکه 20 درصد مشترکان اداری باید برق خود را از انرژی خورشیدی تامین کنند افزود: 20 مورد از ادارات تاکنون این الزام را عملیاتی کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 292 نیروگاه خورشیدی با 2 هزار و 976 کیلووات در استان در حال بهره‌برداری است و 3 نیروگاه خورشیدی نیز با ظرفیت 18 مگاوات در سطح استان به بهره‌برداری تجاری رسیده است.

دادگر با اشاره به اینکه در حال حاضر 11 گروه خط گرم فرمان از راه دور و 5 خط گرم فرمان از راه نزدیک در سطح استان وجود دارد گفت: در مجموع 18 پروانه با ظرفیت 117.42 مگاوات توسط ساتبا برای احداث نیروگاه صادر شده است‌.

بیشتر بخوانید   همایش پیاده‌روی زائران کاروان‌های حج تمتع بیرجند برگزار شد + عکس

وی استفاده از سامانه آنلاین اعلام زلزله، شناسایی محدوده تحت تاثیر زلزله در Gis، توسعه سیستم اتوماسیون، تجهیز و ارتقای مرکز دیسپاچینگ شرکت، راه‌اندازی مرکز فوریت‌های برق متمرکز، نصب سیستم موقغیت یاب خودروها، اجرای طرح نظام آراستگی محیط کار و قرائت از راه دور کنتورهای فهام در سیستم جامع مشترکین را نیز از جمله اقدامات شاخص شرکت برق در سطح استان اعلام کرد‌.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی احداث نیروگاه بادی در سربیشه، احداث نیروگاه زغال سنگ طبس، احداث 7500 نیروگاه 5 کیلوواتی، برق رسانی به واحدهای مسکن محرومان و توسعه و تجهیز شبکه‌های برق به ویژه در شبکه‌های روستایی نیز از جمله برنامه‌های پیش‌رو در شرکت برق استان است.

معاون دیسپاچینگ شرکت توزیع برق خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه هزینه تولید برق خیلی بالا است گفت: هزینه احداث یک نیروگاه هزار مگاواتی معادل هزینه احداث 100 بیمارستان مجهز است یا 1000 مدرسه خوب است.

هادی منصوریان ادامه داد: در فصل تابستان به دلیل افزایش دما اگر مردم صرفه جویی نکنند مشکلاتی ایجاد خواهد شد که باید به شدت رعایت شود‌.

وی ساعت 12 تا 16 را اوج مصرف برق در استان دانست و خاطرنشان کرد: امسال مصرف برق در ساعات پیک در سطح کشور به 58 هزار و 500مگاوات خواهد رسید که ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند که در این راستا از مردم در خواست داریم ساعات مصرف لوازم خود را تغییر دهند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها