دسته‌بندی‌های خبر: آموزش وپرورش، اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 بهمن 1401 - 14:14
کد خبر : 45338
| نویسنده: محمد قربانی

184 دانش آموز دختر خراسان جنوبی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

184 دانش آموز دختر خراسان جنوبی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: امروز اولین کاروان دانش آموزی در قالب 184 دختر با 4 اتوبوس به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش “پیام خاوران“، سردار محمدرضا مهدوی صبح امروز در آیین بدرقه و اعزام دانش اموزان دختر پایه متوسطه به اردوی راهیان نور اظهار داشت: لازم است دانش آموزان و نسل جوان ما به مناطق هشت سال دفاع مقدس بروند تا واقعیت‌ها را ببینند و از آنچه دشمن به صورت وارونه در فضا‌های مختلف منتشر می‌کند، تاثیر نپذیرند.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی اظهار داشت: آنها باید به این مناطق بروند از این فرصت برای آشنایی و انس با شهدا استفاده کنند و واقعیت‌ها را ببینید.

وی بیان کرد: امروز اولین کاروان دانش آموزشی شامل 184 نفر به اردوی راهیان نور اعزام شدند و از پنجم تا بیستم اسفند نیز یک هزار و 200 دانشجو به راهیان نور اعزام خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: اولین کاروان اعزامی به راهیان نور شامل 184 دانش آموز دختر پایه متوسطه می‌شود که در قالب 4 اتوبوس به این سفر معنوی می‌روند.

سید علیرضا موسوی‌نژاد افزود: این سفر 5 روزه است و در استفند ماه نیز 184 دانش آموز پسر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

وی عنوان کرد: امروز استکبار در قامت جنگ ترکیبی اقتصادی، فرهنگی، اعتقادی، تبلیغاتی و نظامی به نبرد با ارزش‌ها، دستاورد‌ها و باور‌های مردم مسلمان ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی به میدان آمده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: دانش آموزان در این اردوی 5 روزه از یادمان‌های هشت سال دفاع مقدس در شلمچه، دهلاویه، هویزه، خرمشهر و طلائیه بازدید می‌کنند.

انتهای پیام/102

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.