3000 کیلومتر از خطوط گازرسانی خراسان جنوبی نشتیابی شد

به گزارش “پیام خاوران”، رحمان محمودی، مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است و گستردگی شبکه گازرسانی در این استان از اهمیت ویژهای برخوردار است، کنترل دقیق این شبکه بهمنظور جلوگیری از وقوع نشتی و اتلاف سرمایه حیاتی گاز، از اولویتهای اصلی شرکت گاز است.
وی افزود: در همین راستا، طی سهماهه نخست سال جاری، حدود 3 هزار کیلومتر از خطوط گازرسانی استان نشتیابی شد که از این مقدار، 480 کیلومتر مربوط به خطوط تغذیه و 2 هزار و 517 کیلومتر مربوط به شبکه توزیع گاز در استان است.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی افزود: علاوه بر این، در همین مدت 20 هزار و 490 علمک گاز نیز در استان نشتیابی شده است.
محمودی ادامه داد: هدف اصلی از این اقدامات، کاهش گازهای هدررفته و جلوگیری از بروز حوادث جانی و مالی ناشی از نشت گاز در استان است؛ به همین منظور، عملیات نشتیابی بهصورت مستمر در حال انجام است.
وی ضمن قدردانی از کارکنان واحد بازرسی فنی، بر لزوم انجام بازرسیهای مستمر در طول سال تأکید کرد و افزود: این اقدامات نقش مهمی در حفظ ایمنی شبکه گازرسانی و اطمینان از پایداری تأمین گاز در استان ایفا میکند.
انتهای پیام/ 102
برچسب ها :مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی ، نشتیابی گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0