برندسازی صنایع دستی خراسان جنوبی در دستور کار قرار گیرد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: در بخش صنایع‌دستی باید از تولیدات فاخر حمایت کرد و صنعتگر بایدبه دنبال برندسازی و ایجاد ارزش افزوده در تولیدات خود باشد و از خام فروشی به طور جدی جلوگیری کند.

به گزارش “پیام خاوران“، هادی شاهوردی صبح امروز در دیدار با سرپرست دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی ضمن اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان در حوزه‌های مختلف سه‌گانه خواستار برگزاری منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در این بخش‌ها شد تا از ظرفیت این کارگروه برای حل مشکلات زیر‌بنایی مجموعه‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان استفاده شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، استفاده از ظرفیت تسهیلات این کارگروه را کمک ویژه به فعالین حوزه‌های مختلف گردشگری و صنایع‌دستی استان دانست و گفت: رکود دو ساله صنعت گردشگری به دلیل شیوع بیماری کرونا، تاثیرات منفی زیادی بر اقتصاد گردشگری و صنایع‌دستی استان وارد کرده و حمایت مسئولین در حوزه‌های اقتصادی استانداری در دوران پس از کرونا برای احیای مجدد این بخش را می‌طلبد.

شاهوردی بیان کرد: در بخش صنایع‌دستی باید از تولیدات فاخر حمایت کرد و صنعتگر باید به دنبال برندسازی و ایجاد ارزش افزوده در تولیدات خود باشد و از خام فروشی به طور جدی جلوگیری کند.

وی افزود: یکی از راه‌های حمایت صنعتگران ساخت بازاچه‌های دایمی صنایع‌دستی با همکاری نهادهایی از جمله شهرداری است و در این مورد دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری می‌تواند کمک شایانی به ایجاد این ارتباط و پیوند داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: اگر دغدغه فروش برای صنعتگر به این صورت حل شود قطعا هنرمندان و صنعتگران به دنبال ایده‌پردازی در تولیدات خود خواهند بود.

شاهوردی عنوان کرد: در بخش گردشگری، ظرفیت‌های اقامتی و جاذبه‌های بکر و مناسبی داریم اما به لحاظ زیرساخت‌های حمل و نقل مخصوصاً حمل و نقل هوایی دچار چالش‌های اساسی هستیم و حتما با پیگیری و ورود حوزه اقتصادی استانداری در زمینه جذب سرمایه‌گذار در این مورد باید چاره‌اندیشی شود تا رفع این مشکل به نفع اقتصاد استان صورت گیرد.

بیشتر بخوانید   مرمت کارگاه‌های صنایع‌دستی بازار میثم سرایان آغاز شد

وی درباره برگزاری نمایشگاه‌های ملی و منطقه‌ای در حوزه‌های سه‌گانه گفت: این موضوع نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و منظم و ارایه یک تقویم نمایشگاهی مناسب دارد و نیاز است که در بخش تخصیص اعتبارات همراهی و مساعدت لازم از سوی دستگاه‌های متولی انجام شود.

 سرپرست دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری نیز ضمن تبریک انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با درخواست مجموعه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به طور ویژه برگزار خواهد شد تا مشکلات و موانع مربوط به طرح‌های سرمایه‌گذاری، تسهیلات و … بطور جدی پیگیری و حل شود.

مجتبی شریعتی‌فر افزود: از ظرفیت ویژه دفتر دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال برای معرفی سرمایه‌گذارانی که شاخصه‌های مناسب دارند، برای سرمایه‌گذاری  در قسمت‌های مختلف میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها