۸۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی اختصاص یافت
- کدخبر: 45567
- چهارشنبه ۳ اسفند ۰۱ - 21:50
استاندار خراسان جنوبی گفت: امسال از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور سه مرحله و در مجموع ۸۱۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار داشتیم که عمده آنها از آبان ماه تاکنون بوده است.
به گزارش ” پیام خاوران “، جواد قناعت عصر امروز در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان اظهار داشت: از محل اعتبارات سفر اول رئیس جمهور (شهریور ۱۴۰۰) در مرحله اول ۴۶۰ میلیارد تومان، مرحله دوم ۱۵۰ میلیارد تومان و مرحله سوم ۲۰۰ میلیارد تومان در سال جاری تخصیص یافته است.
وی گفت: تخصیص اعتبارات سفر اول تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود هزار میلیارد تومان بوده و ۱۵۰ میلیارد تومان هم برای اسفند ماه امسال پیشنهاد شده که در مرحله ابلاغ است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: از دیدگاه رئیس جمهور بیشترین مصوبات دور اول سفرهای استانی دولت در خراسان جنوبی و یزد محقق شده که امید است شاهد تحقق کامل مصوبات باشیم.
وی با بیان اینکه کمیت مصوبات چندان اهمیت ندارد بلکه کیفیت مصوبه و رقم اعتباری آن مهم است، گفت: تأکید رئیس جمهور در دور دوم سفرها بر موضوعات فرهنگی و خانواده است اما با پیگیریهای انجام شده، مصوبات دور اول بازنگری و تجدید نظر شد.
قناعت اظهار امیدواری کرد: با افزایش رقم مصوبات دور دوم سفر شاهد تحول بیشتر در استان باشیم.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه تخصیص نهایی اعتبارات در اسفند ماه انجام میشود باید دستگاههای اجرای پیگیری کنند که تخصیص به ۱۰۰ درصد برسد.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: ماه پایانی سال را سپری میکنیم و انتظار میرود در اسرع وقت موافقتنامهها مبادله شود و شاهد صدور تخصیص ها باشیم.
وی با ذکر این نکته که در بهمن ماه شاهد ابلاغ و تخصیص اعتبار خوبی در استان بودیم که در حال توزیع بین دستگاهها است، افزود: نظارت بر پروژهها همچنان مورد تأکید است و دستگاههای اجرایی باید آن را در دستور کار قرار دهند.
قناعت گفت: مصوبات سفر اول و دوم رئیس جمهور که به وزارتخانهها ابلاغ شده باید توسط دستگاههای اجرایی پیگیری شود تا بتوان انتظارات استان را تأمین کرد.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: لایحه بودجه سال آینده نیز به مجلس ارسال شده که نیاز است برخی موارد مهم استان ارائه شود تا سهم خراسان جنوبی از بودجه سال آینده افزایش یابد.
وی با اشاره به محورها و هدفگذاری لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: ثبات اقتصادی از هدفگذاریهای مهم دولت است که امیدواریم برای سال آینده شاهد تحول خوبی در این حوزه باشیم.
قناعت گفت: رشد اعتبارات در بودجه سال آینده منطقی بوده و با توجه به ضعف زیرساختها، توجه و درخواست بیشتر در حوزه زیربنایی و عمرانی است تا عقب ماندگیهای تاریخی استات جبران شود.
وی با بیان اینکه منابع عمومی دولت در بودجه سال آِینده رشد ۵۶ درصدی دارد که قابل قبول است،ادامه داد: شفافیت در لایحه بودجه سال آینده نمایان است و انتظار میرود مدیران با دقت و مطالعه دقیق، لایحه بودجه را بررسی کنند تا به دنبال خلق منابع جدید باشیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ویژگیهای خاص بودجه ۱۴۰۲ گفت: در بودجه سال آینده معیشت مردم، بهداشت و درمان، اشتغال، تولید و حمایت از بورس بیش از گذشته مورد توجه است همچنین به زنان و خانواده و پررنگ شدن جایگاه استانها توجه ویژه شده است.
قناعت ادامه داد: اسفند ماه فرصت مهمی برای چانهزنی در مرکز است تا بتوان بخشی از معوقات و عقبماندگیهای استان را جبران کنیم.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی افزود: عملکرد دستگاه های اجرایی در برنامه ششم نیز باید احصا گردد تا نقاط قوت و ضعف هر بخش بررسی شود، اقدامات جهشی دستگاهها در برنامه ششم هم اهمیت دارد که اطلاعرسانی شود.
وی گفت: تدوین برنامه هفتم اهمیت ویژه دارد و انتظار میرود استان نقش آفرینی لازم و خوبی متناسب با ظرفیتها داشته باشد تا انتفاع حداکثری حاصل شود و شاهد سهم بری بیشتر استان باشیم.
قناعت افزود: تهاتر بانکی و مالیاتی از ظرفیتهای مهمی است که باید رایزنی شود و در بودجه سال آینده بتوان آن را لحاظ کرد.
استاندار خراسان جنوبی در بخشی دیگر از سخنانش به طرحهای مهم استان اشاره کرد و گفت: احداث خط انتقال گاز از سه راهی دشتک – زابل – نهبندان اقدام زیربنایی بسیار بزرگی است که بعد از پیگیریهای متعدد مصوب شده است.
وی از اقدامات شرکت گاز و نیروهایی که در بحران سرما مدیریت خوبی در مسئله افت فشار گاز داشتند، تشکر کرد و گفت: در بحران سرما همکاری خوبی از سوی مردم و صنایع شاهد بودیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: موضوع معوقات حقوق نیروهای خرید خدمات آموزش و پرورش هم به طور جدی از سوی وزیر پیگیری میشود و از طرفی معوقات کارگران حوزه راه و شهرسازی باید به هر نحو پرداخت شود.
قناعت با اشاره به نیازهای بخش بهداشت و درمان گفت: دو دستگاه ام. آر. آی به زودی به طبس و فردوس تخصیص داده میشود و امید است با استقرار این دستگاهها دغدغههای چند ساله مردم برطرف شود.
در نشست امروز شورای برنامهریزی و توسعه استان ۹ مصوبه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین با رأی اکثریت اعضا به تصویب رسید.
انتهای پیام/
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر