تشدید نظارت بر فراوردههای خام دامی با 1166 اکیپ نظارتی در خراسان جنوبی
- کدخبر: 45870
- شنبه ۱۳ اسفند ۰۱ - 12:09
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از تشدید طرح نظارت بر فراورده های خام دامی در استان خبر داد و گفت: این طرح نظارتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گزارش “پیام خاوران“، محمدعلی بخشی کارشک صبح امروز در حاشیه مراسم آغاز طرح تشدید نظارت بر فراوردههای خام دامی اظهار داشت: این طرح از 13 اسفند ماه آغاز و تا روز 5 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: در این طرح روزانه به طور متوسط 37 اکیپ از کارشناسان نظارت در سراسر استان کار نظارت بر فراوردههای خام دامی را بر عهده خواهند داشت.
بخشی ادامه داد: در طول این طرح 1166 اکیپ نظارتی فعالیت خواهند داشت و روزانه 45 کارشناسان نظارت این طرح بزرگ را پوشش خواهند داد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نظارت بر تهیه و توزیع فراوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، سوپر مارکتها و رستورانها را از جمله موارد نظارتی عنوان کرد.
وی گفت: این طرح با هدف نظارت بر فراوردههای خام دامی و ارتقا بهداشت عمومی خواهد بود تا هم استانیهای عزیز در عید نوروز و ماه مبارک رمضان با خاطر آسوده اقدام به خرید کنند.
انتهای پیام/102
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر