43 هزار بهره بردار کشاورزی خراسان جنوبی سرشماری شدند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی و مدیر اجرای طرح سرشماری کشاورزی استان از پیشرفت 53 درصدی سرشماری کشاورزی در استان خبر داد و گفت: تاکنون 43 هزار بهره بردار کشاورزی خراسان جنوبی سرشماری شدند.

به گزارش “پیام خاوران” حمید جهانشاهی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سرشماری کشاورزی از 12 آبان آغاز شده و تا 26 آذر ادامه دارد و برای اجرای این در استان خراسان جنوبی 400 نفر درحال فعالیت هستند. خراسان جنوبی رتبه دوم را در سرشماری کشاورزی بعد از کرمانشاه به خود اختصاص داده است.

وی گفت: محصولات زراعی، باغی، ماهی‌های سردابی و گرمابی، گلخانه‌ها، زنبور عسل، کرم ابریشم، دام سبک و سنگین و همه فعالیت‌های کشاورزی شامل طرح سرشماری کشاورزی می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: 18 درصد اشتغال خراسان جنوبی مربوط به بخش کشاورزی است و از این جهت طرح سرشماری کشاورزی از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است.

جهانشاهی اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای طرح سرشماری کشاورزی از دو ماه قبل آغاز شده و همه دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری برای اجرای این طرح هستند و ما در سه نوبت نیز همکاران خود را در این زمینه آموزش داده‌ایم.

وی بیان کرد: 400 نفر در خراسان جنوبی ما را در اجرای طرح سرشماری کشاورزی یاری می‌کنند و امیدواریم بتوانند به هدف خود در اجرای این طرح برسیم. هدف از اجرای طرح این است که اطلاعات بهره برداران بخش کشاورزی به روز رسانی و به هنگام سازی شود که از اطلاعات میزان تولید محصولات سالیانه گندم و جو تا محصولاتی ما چون پرتقال و سیب و انگور و … را شامل می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه این طرح سرشماری کشاورزی هر 10 سال یک بار در کشور اجرا می‌شود، گفت: تاکنون پنج دوره سرشماری کشاورزی در ایران برگزار شده و امسال ششمین دوره آن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید   خراسان جنوبی مشمول طرح یارانه دستمزد می‌شود

جهانشاهی گفت: خراسان جنوبی یک استان کشاورزی است و 18 درصد از اشتغال و 21 درصد ارزش افزوده استان در این بخش است. در خراسان جنوبی خرده مالکی بسیار زیاد است و همه این موارد را در کنار هم بگذاریم، درخواهیم یافت طرح سرشماری کشاورزی تا چه اندازه اهمیت دارد و ما نیز با تمام توان در این طرح تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: بازده اجرای این طرح 45 روز است و 45 روز فرصت اجرای این طرح است.

جهانشاهی یادآور شد: برنامه ریزی و طراحی سوالات به این گونه است که زیاد وقت و فرصت بهره برداران گرفته نشود و خرسندیم که بدون هیچ گونه مشکلی طرح در حال انجام است.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها