شعاع مرزنشینی در خراسان جنوبی ‌افزایش می‌یابد

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: شعاع مرزنشینی در استان به منظور استفاده جمعیت بیشتر مرزنشین از مواهب آن باید افزایش یابد که در این زمینه توافقات خوبی حاصل شده است.

به گزارش “پیام خاوران”نظر افضلی با اشاره به سفر معاون پارلمانی رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی اظهار داشت: سهم استان خراسان جنوبی از صنعت کشور در حدود نیم درصد و در حوزه معادن نیز سهم 5 درصدی در کشور است.

 

وی با بیان اینکه در استان 50 ماده معدنی شناسایی شده که برخی از آنها منحصر به فرد بوده و ارزش اقتصادی بالایی دارند افزود:  معادن سیلیس و طلا و مس و ذغال سنگ را از معادن مهم و استراتژیک استان است که با توسعه این معادن می‌توان شکوفایی مهمی در اشتغال و اقتصاد استان ایجاد کرد.

 

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: احداث راه سربیشه به ماهیرود و ماهیرود به فراه افغانستان، سهولت در بیمه محصولات صادراتی از این پایانه، 24 ساعته شدن این مرز، احداث قرنطینه دام سبک و سنگین در پایانه، استفاده مردم از عواید بازارچه، اختصاص بخشی از عواید ناشی از فروش سوخت برای توسعه زیرساخت‌های نواحی مرزی از جمله درخواست‌های استان از معاون پارلمانی رئیس جمهور بود.

 

افضلی بیان کرد: منطقه نهبندان و سربیشه ظرفیت‌های بالقوه زیادی داشته و باید با تلاش و توجه این پتانسیل‌ها را بالفعل کرد و در جهت شکوفایی منطقه تلاش کرد.

 

وی با انتقاد از بودجه‌های کم در حوزه آبرسانی به روستاهای مرزی و عشایری اظهار داشت: با انتقال و توسعه شبکه آبرسانی به این روستاها می‌توان در جهت ترویج کشاورزی و مهاجرت معکوس به این مناطق گام‌های اساسی برداشت و این امر قطعاً مستلزم در نظر گرفتن بودجه‌های مناسب و مکفی است.

 

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روستائیان و عشایر نهبندان و سربیشه برای حفظ کیان ایران اسلامی از جان مایه گذاشته و با اخلاص از آن محافظت کردند گفت: شعاع مرزنشینی در استان به منظور استفاده جمعیت بیشتر مرزنشین از مواهب آن باید افزایش یابد که در این زمینه توافقات خوبی حاصل شده است.

بیشتر بخوانید   مشکلات قنوات استان خراسان جنوبی به گوش مسئولان رسید

 

افضلی افزود: توسعه استخدام در پایانه مرزی از بومی‌های نهبندان و سربیشه، تعریض و احداث باند دوم جاده سربیشه ـ ماهیرود، استفاده از پتانسیل‌های توریست‌درمانی استان با توجه به مرز مشترک زیاد با افغانستان و توجه بیشتر به استان‌های مرزی در برخی ممنوعیت‌های صادراتی کشوری (از قبیل ممنوعیت صادرات خوراک دام) از دیگر درخواست‌های استان در این سفر بود.

منبع :تسنیم

انتهای پیام/

 

 

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها