مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) خبر داد:

تربیت 1900 حافظ قرآن توسط مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) گفت: این مؤسسه تاکنون موفق به تربیت یک‌هزار و 900 حافظ قرآن شده است.

به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران“، حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی در محفل انس با قرآن در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که با همت کانون قرآن این دانشگاه برگزار شده بود اظهارداشت: قرآن یک ظاهر و یک باطن دارد و ممکن است معانی بسیاری در باطن قرآن وجود داشته باشد که باید رمزگشایی گردد.

 

وی با بیان اینکه قرآن نازل شده تا برای همه اقشار جامعه راهگشا باشد و همه بتوانند از این سفره الهی بهره‌مند شوند، تصریح کرد: کتاب قرآن برای تمام اقشار و برای همه زمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با اشاره به اینکه قرآن برای تربیت بشر نازل شده است، یادآور شد: قرآن برای رسیدن انسان به خداوند نازل شده و همه انسان‌ها در هر جایگاهی که قرار دارند باید به سمت خداوند حرکت نمایند و تنها چیزی که می‌تواند انسان به این سمت سوق دهد قرآن است.

 

شاهسونی ادامه داد: با توجه به این موضوع هیچ کس بی‌نیاز از قرآن نبوده اما متأسفانه در فرهنگ ما قرآن صرفا برای ثواب کردن خوانده می‌شود ولی باید بدانیم این ثواب کردن نیز برای درک کردن و لمس نمودن معارف قرآن است.

 

وی با اشاره به اینکه معارف تربیتی قرآن بسیار عمیق و زیاد هستند و علوم قرآنی بی انتها و بی‌نهایت بوده ولی متأسفانه نسبت به قرآن بسیار کم کاری شده است، افزود: قرآن برای تمام رشته‌ها حرف دارد.

 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با بیان اینکه این مؤسسه از سال 75 در روستای زادگاهم تأسیس شد، اضافه کرد: این روستا به عنوان قرآن آباد نامگذار شد و در ابتدا فعالیت این مؤسسه با حداقل امکانات آغاز شد.

بیشتر بخوانید   چالش مدیریت پسماند در بیرجند

 

شاهسونی با اشاره به اینکه نیروپروری خوبی توسط این مؤسسه صورت گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر این مؤسسه 180 شعبه و مرکز دارد که 12 مرکز آن شبانه‌روزی بوده که یکی از این مراکز در بیرجند است.

 

وی ادامه داد: پذیرش در مراکز شبانه‌روزی این مؤسسه بسیار محدود بوده و افراد خاصی که توانایی حفظ قرآن را دارند مورد پذیرش قرار می‌گیرند.

 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با بیان اینکه این مؤسسه تاکنون موفق به تربیت یک‌هزار و 900 حافظ قرآن شده است، افزود: متأسفانه مسؤولان بحث اشتغالزایی فرهنگی و قرآنی را نمی‌بینند در حالی که یک‌هزار و 500 نفر در مجموعه این مؤسسه در سطح کشور شاغل شده‌اند.

 

شاهسونی به اقدامات این مؤسسه برای تربیت حافظان قرآن کریم از اتباع خارجی گفت: امسال حدود 40 نفر از عراق مشغول به حفظ قرآن در این مؤسسه هستند و هر سال تعداد این افراد افزایش می‌یابد.

 

وی ادامه داد: زنجیره‌ای از مدیران و فعالان قرآنی در حال شکل‌گیری است.

 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با اشاره به اینکه باید آتش به اختیار عمل نماییم همچنان که مقام معظم رهبری فرمودند باید با قرآن جهاد کنیم، اضافه کرد: هر کار فرهنگی که بدون قرآن انجام گیرد پوچ بوده و باید محور کارهای فرهنگی قرآن باشد.

 

شاهسونی یادآور شد: باید قرآن در تمام زندگی ما محور و اصل قرار گیرد که در این صورت کشور ما رو به سعادت پیش می‌رود.

 

وی با بیان اینکه آنچه انسان را متحول می‌سازد انس با قرآن است، تصریح کرد: اثری را که حفظ قرآن برای انس با قرآن دارد در دیگر امور قرآنی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید   دانشگاه بیرجند در بین دانشگاه‌های سبز جهان

 

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) اضافه کرد: حفظ قرآن با وجود انسان یکی می‌شود و به همین سبب پیامبر بزرگترین نعمت را حفظ قرآن دانسته است.

 

انتهای پیام/منبع: فارس

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها