55 مورد مثبت کرونا در خراسان جنوبی ثبت شد

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 55 نفر به آمار کرونا مثبت استان اضافه شد و با یک فوتی شمار قربانیان کرونا در استان نیز به یک هزار و 245 نفر از ابتدای همهگیری رسید.
به گزارش “پیام خاوران“، غلامرضا شریفزاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته 262 آزمایش تشخیص کرونا که در استان انجام شد که 55 مورد مثبت جدید کرونا شناسایی شد.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر 190 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که 78 نفر کرونا مثبتند و از این تعداد 18 نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال 2 نفر نامساعد است.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان افزود: در 24 ساعت گذشته یک مورد جدید از فوت ناشی از کرونا در استان ثبت شد که آمار جان باختگان این بیماری به یک هزار و 245 نفر افزایش یافت.
انتهای پیام/ 102
برچسب ها :کرونا، ویروس کرونا، بهداشت و درمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0