دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1404 - 12:42
کد خبر : 71885
| نویسنده: محمد قربانی

اجرای پویش «ایران همدل» در رمضان با محوریت مساجد و نمازجمعه‌ها

اجرای پویش «ایران همدل» در رمضان با محوریت مساجد و نمازجمعه‌ها
در راستای حمایت از نیازمندان، پویش «ایران همدل» در ماه رمضان با محوریت نمازجمعه‌ها و مساجد در استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام خاوران، محمدرضا زاهدی‌اصل معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی، امروز در جمع رسانه‌ها از اجرای پویش «ایران همدل» با محوریت نمازجمعه‌ها و مساجد در ماه مبارک رمضان خبر داد و تأکید کرد: این طرح در چهار بخش مهم، شامل اطعام، تأمین سبد غذایی، جذب حامی ایتام و گره‌گشایی از مشکلات نیازمندان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان، گفت: رمضان همواره ماه احسان، انفاق و همدلی بوده و فرصتی است تا معنای حقیقی ثروت، یعنی بخشش و دستگیری از نیازمندان، با کنار رفتن پرده‌های غفلت در جامعه جلوه‌گر شود.

وی افزود: امسال، جشن نیکوکاری و جشن رمضان به دلیل تقارن زمانی برگزار می‌شود و در قالب پویش «ایران همدل» با دو محور «نماز جمعه همدل» و «مسجد همدل» از ابتدای ماه رمضان اجرایی شده و با همکاری شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان دنبال می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان ادامه داد: در قالب پویش «نماز جمعه همدل»، پایگاه‌های کمیته امداد در مصلاهای نماز جمعه فعال هستند و کمک‌های مردمی در دو بخش تأمین پوشاک ایتام و تهیه جهیزیه نیازمندان جمع‌آوری می‌شود.

زاهدی‌اصل با تشریح برنامه‌های «مسجد همدل» اظهار کرد: در این بخش مراکز نیکوکاری و مساجد استان به چهار محور شامل اطعام و افطاری ساده برای نیازمندان، تهیه سبدهای غذایی، ایجاد پایگاه‌های حامی‌یابی طرح اکرام ایتام و گره‌گشایی از مشکلات فوری خانواده‌های نیازمند از جمله پرداخت بدهی‌های ضروری آنان آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند.

وی همچنین به طرح «قرض ماندگار» اشاره کرد و گفت: در این طرح، مشارکت‌های مردمی مبنای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان قرار می‌گیرد و به‌گونه‌ای که تا سقف 300 میلیون تومان، به میزان دو برابر مشارکت خیرین از سوی کمیته امداد تأمین اعتبار می‌شود.

زاهدی‌اصل تأکید کرد: هم‌اکنون 42 هزار و 179 حامی در استان، حمایت از 10 هزار و 426 فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارند و مردم نیکوکار می‌توانند با ارسال عدد یک به سرشماره 3000333356، مراجعه به پایگاه‌های مستقر در مساجد و مصلاها، به‌ویژه در لیالی قدر، یا از طریق درگاه‌های الکترونیکی امداد در این طرح معنوی مشارکت کنند.

معاون کمیته امداد از برپایی پایگاه‌های حامی‌یابی در داخل و خارج استان در شب‌های قدر خبر داد و گفت: علاوه بر استقرار پایگاه‌ها در مساجد و مصلاها، همکاران امداد در شهرهایی همچون مشهد، تهران و قم نیز برای جذب حامی جهت حمایت از نیازمندان استان حضور خواهند داشت.

وی در پایان با قدردانی از همراهی خیرین و مردم نیکوکار استان تأکید کرد: همراهی مردم با هر میزان توان مالی، پشتوانه اصلی خدمت‌رسانی به خانواده‌های نیازمند است و امید داریم در سایه همدلی و مشارکت گسترده مردم، بتوانیم بخشی از مشکلات معیشتی مددجویان را کاهش دهیم و جلوه‌ای از همبستگی و مهربانی را در ماه مبارک رمضان رقم بزنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.