دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، گفت و گو
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 دی 1397 - 14:21
کد خبر : 3084
| نویسنده: محمد قربانی

“ابوالفضل “بیشترین فراوانی نام پسران را در خراسان جنوبی دارد

“ابوالفضل “بیشترین فراوانی نام پسران را در خراسان جنوبی دارد

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال 6 هزار و 490 نوزاد پسر در خراسان جنوبی متولد شدند گفت: در این مدت بین نام‌های انتخاب‌شده برای نوزادان پسر «ابوالفضل» بیشترین فراوانی نام را به خود اختصاص داده است.

مجتبی فاطمی در گفت‌وگو با پایگاه خبری “پیام خاوران” اظهار داشت: در 9 ماهه امسال در مجموع 12 هزار و 727 مورد ولادت در خراسان جنوبی به ثبت رسیده است.

 

وی به تعداد ولادت نوزادان در شهرها و روستاهای استان اشاره کرد و افزود: از این تعداد 8 هزار و 956 واقعه ولادت شهری و 3 هزار و 771 واقعه ولادت روستایی بوده است.

 

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی بیان کرد: از مجموع 12 هزار و 727 مورد ولادت ثبت ‌شده در خراسان جنوبی 6 هزار و 490 ولادت نوزاد پسر و 6 هزار و 237 ولادت نوزاد دختر بوده‌ است.

 

فاطمی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال در خراسان جنوبی به‌ ازای هر 100 نوزاد دختر 104 نوزاد پسر متولد شده است تصریح کرد: در این مدت به‌ طور متوسط در هر روز 46 واقعه ولادت و در هر ساعت 2 واقعه ولادت به ثبت رسیده است.

 

وی با اشاره به اینکه در این مدت 150 مورد دوقلوزایی در خراسان جنوبی ثبت شده است خاطرنشان کرد: بیشترین آمار دوقلوزایی در خراسان جنوبی مربوط به شهرستان‌های بیرجند و قاین بوده است.

 

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در 9 ماهه سال جاریبیشترین فراوانی نام‌ها در نوزادان پسر ابوالفضل، امیرحسین، امیرعلی، حسین و محمد و بیشترین فراوانی نام در گروه دختران فاطمه، فاطمه زهرا، زینب، حلما و زهرا بوده است.

 

فاطمی بیشترین گروه سنی مادران را بین گروه‌های سنی 25 تا 29 سال، سپس 30 تا 34 سال و پس از آن 20 تا 24 سال عنوان کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.