دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، بیرجند، حوادث وانتظامی
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 دسامبر 2025 - 13:32
کد خبر : 71102
| نویسنده: محمد قربانی

باند سارقان ارز دیجیتال در بیرجند دستگیر شدند

باند سارقان ارز دیجیتال در بیرجند دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از دستگیری اعضای باند 5 نفره سارق که قصد جابجایی و سرقت ارز دیجیتال به ارزش 710 میلیارد تومان را داشتند خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران“، سردار حسن شجاعی نسبی فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت:  با اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیسی 110، مبنی بر وقوع سرقت منزل در شهرستان بیرجند، بررسی و پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت. کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی با انجام اقدامات فنی و بهره‌گیری از اطلاعات پلیسی و همچنین تحقیقات میدانی دریافتند 5 نفر سارق با استفاده از پوشش کلاه و ماسک وارد منزل مالباخته شده و اقدام به سرقت کردند.

وی گفت: تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، ضمن شناسایی متهمان، محل اختفای آنها را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی متهمان را در یکی از استان‌های همجوار دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: سارقان در اظهارات خود عنوان کردند که با سرقت تلفن همراه مالباخته قصد جابجایی رمز ارزهای دیجیتال را به ارزش 710 میلیارد تومان داشتند که در عملیات ضربتی ماموران، سارقان از این اقدام ناکام ماندند.

شجاعی‌نسب با بیان اینکه پلیس در بازرسی از محل اختفای سارقان، آلات و ادوات جرم کشف کرد تصریح کرد: در این رابطه پرونده تشکیل و متهمان به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی به شهروندان توصیه کرد: ضمن رعایت نکات ایمنبی، از بیان و درمیان گذاشتن اطلاعات مالی، دارایی‌های با ارزش، رمزها و اطلاعات شخصی خود نزد دیگران و افراد ناشناس خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را سریعا به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/ 102

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.