فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) از استاندار خراسان جنوبی تقدیر کرد

به گزارش «پیام خاوران»، همزمان با آغاز هفته دولت، سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، با اهدای لوحی هفته دولت را به سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، تبریک گفت و از تلاشهای وی در مسیر پیشرفت و آبادانی استان قدردانی کرد.
مهدوی در این لوح، مسئولیت را پیش از آنکه منصب و جایگاه بداند، امانتی بر دوش مدیران عنوان کرده و آورده است: ارزش و منزلت مسئولان نه به گستره اختیار و عنوان، بلکه به میزان وفاداری آنان به عهدی است که در برابر خداوند و مردم بر عهده گرفتهاند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی تأکید کرده است که هنگامی که قدرت جامه امانت بپوشد و منصب به وسیلهای برای گرهگشایی از امور مردم تبدیل شود، مدیریت از یک وظیفه اداری فراتر رفته و به عرصه خدمت و فضیلت وارد میشود.
وی هفته دولت را فرصتی برای بازخوانی فرهنگ خدمتگزاری و پاسداشت مدیریت برخاسته از ایمان، صداقت و مردمداری دانسته و با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای خدمت، از تلاشهای استاندار و مجموعه مدیریتی استان تقدیر کرده است.
مهدوی در ادامه این پیام آورده است: منزلت مسئول به ارتفاع جایگاه او نیست، بلکه به عمق عهدی است که با مردم بسته و تا پای جان بر آن ایستاده است.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی همچنین از تلاشهای استاندار در مسیر پیشرفت، آبادانی و اعتلای استان قدردانی و ابراز امیدواری کرده است که با همافزایی ظرفیتهای مدیریتی و اجتماعی و تکیه بر روحیه جهادی و مسئولیتپذیری، مسیر خدمت به مردم استان با عزمی راسخ و نگاهی آیندهنگر استمرار یابد.
در پایان این پیام، مهدوی برای استاندار خراسان جنوبی توفیق روزافزون در مسیر خدمت به مردم و سربلندی ایران اسلامی را از خداوند متعال مسئلت کرده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :استاندار خراسان جنوبی ، تقدیر ، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) ، هفته دولت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0