هماهنگی بین بانک ها، لازمه تحقق برنامه های توسعه ای خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه حمایت وجذب سرمایه گذاران از برنامه های جدی در استان است گفت:بنابراین در راستای رفع موانع سرمایه گذاری از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران “، محمد صادق معتمدیان شامگاه یکشنبه در کمیسیون هماهنگی بانک های استان با اشاره به اینکه هماهنگی بین بانک ها، لازمه تحقق برنامه های توسعه ای استان اظهار داشت: با توجه به عنایت دولت، برنامه های توسعه ای فراوانی در استان داریم که تحقق آنها، هماهنگی بین بانک ها را می طلبد.

 

وی با تأکید بر تلاش استان در اجرای پروژه های زیرساختی بیان کرد: برای اجرای این پروژه‌ها و در راستای جبران عقب ماندگی های استان، برای اولین بار از ظرفیت ماده 56 بهره گرفتیم تا از طریق استقراض دولت از بانک ها، برنامه ها سرعت بگیرد.

 

استاندار خراسان جنوبی با تشریح طرح های اولویت دار و برنامه های حمایتی دولت از برنامه های اقتصادی و توسعه ای استان، تصریح کرد: در زمینه جذب منابع مالی، تلاش های خوبی صورت گرفته به نحوی که میزان اعتبارات جذب شده از محل منابع ملی طی یک سال گذشته بیش از اعتبارات تملک دارایی استان بوده است.

 

معتمدیان گفت: تنها از محل اجرایی شدن مصوبات سفر دکتر نوبخت، مبلغ 330 میلیارد تومان جذب استان شده و این مبلغ تا پایان سال به رقم 500 میلیارد تومان خواهد رسید.

 

وی عدم شفافیت برخی از بانکها در ارائه آمار دقیق را از موانع توسعه برشمرد و یادآور شد:نداشتن آمار دقیق از میزان منابع بانکی، برنامه ریزی برای برنامه های توسعه ای را با مشکل مواجه می کند.

 

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: گزارش هایی دریافت شده دال بر اینکه برخی بانک های استان، نرخ سودی بالاتر از نرخ مصوب بانک مرکزی اعمال می شود که این موضوع اعتبار بانک ها را زیر سؤال می برد.

بیشتر بخوانید   گذر از تابستان ۱۴۰۱ درخراسان جنوبی بدون خاموشی/۱۵۷هزار مشترک خانگی 1.9 میلیارد تومان پاداش گرفتند

 

وی خاطرنشان کرد:جذب سرمایه گذاران از برنامه های جدی در استان است بنابراین در راستای رفع موانع سرمایه گذاری از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.

 

دراین جلسه پس از بحث و تبادل نظر نمایندگان بانک های حاضر مصوب شد: همه بانک ها موظفند آمار دقیق منابع و مصارف خود را به دبیرخانه شورای هماهنگی بانک ها ارائه تا برای بهره برداری درست و به موقع تجمیع گردند.

 

همچنین شورای هماهنگی بانک ها با حضور تمام بانک های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی به صورت منظم و مستمر برگزار و مسایل و مشکلات حوزه بانک های استان احصاء شده ودر جلسه بعدی با راهکارهای رفع آن ها مطرح گردد.

 

در این جلسه با اشاره به افزایش منابع بانکی استان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته، به این نکته تأکید شد که 90 درصد منابع قابل تخصیص بانک ها به تسهیلات اختصاص یافت که در مقایسه با نرم استاندارد (80درصد) قابل توجه است.

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها