دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، بهداشت ودرمان، خانواده
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 فوریه 2022 - 9:41
کد خبر : 34192
| نویسنده: محمد قربانی

17 بیمارکرونایی خراسان جنوبی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند

17 بیمارکرونایی خراسان جنوبی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند

دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی گفت: 17 بیمارکرونایی خراسان جنوبی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش “پیام خاوران“، غلامرضا شریف زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته 180 آزمایش تشخیص مولکولی کرونا در استان انجام شد که  123 بیمار مثبت جدید شناسایی شد.

وی افزود: از این تعداد 61 مورد از بیرجند، 21 مورد از قاین، طبس و سرایان هر کدام 8 مورد، نهبندان و بشرویه هر کدام 6 مورد، سربیشه و فردوس هر کدام 4 مورد،خوسف، زیرکوه و درمیان هر کدام یک مورد شناسایی شده است.

به گفته دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان در حال حاضر 212 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که 127 نفر کرونا مثبتند و از این تعداد 17 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۱ نفر نامساعد است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته 3 نفر از بیماران جان خود را از دست داده و تعداد فوتی‌ها به یک هزار و 322 نفر رسیده است.

شریف زاده یادآور شد: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته 570 هزار و 127 نفر واکسن نوبت اول، 513 هزار و 898 نفر واکسن نوبت دوم و 186 هزار و 855 نفر واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.

انتهای پیام/102

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.