400 نفر از متقاضیان مشاغل مزیت دار استان به صورت رایگان آموزش می بینند

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: هدف از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان ، آموزش، توانمندسازی و فراهم کردن بستر اتصال به بازارِ 400 نفر از متقاضیان مشاغل مزیت دار استان به صورت رایگان است.

به گزارش “پیام خاوران” . مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهادانشگاهی خراسان جنوبی امروز، 29 مهرماه گفت: الگوی ملی توسعه مشاغل خانگی، در دبیر خانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال 1396 طراحی و به تصویب رسید.

وی ادامه داد: به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاد‌دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای و تسهیلگران انتخاب و مسئول به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی شد.

 

بیشتر بخوانید 

طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار وارد فاز دوم شد

آغاز ثبت‌نام متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در خراسان جنوبی‌

 

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برای اولین بار در سال 96 در 9 استان کشور به صورت پایلوت به اجرا درآمد و در ادامه در 31 استان کشور اجرایی خواهد ش، بیان کرد: هدف از اجرای این طرح در استان به موازات سایر استان ها، آموزش، توانمندسازی و فراهم کردن بستر اتصال به بازار تعداد 400 نفر از متقاضیان مشاغل مزیت دار استان به صورت رایگان است.

 جدیدترین خبرها  را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید.

ابراهیمی ادامه داد: این آموزش ها به دو صورت عمومی و تخصصی به متقاضیان واجد شرایط طرح ارائه می شود که شرایط متقاضیان دارا بودن حداق 18 سال سن، بومی بودن در استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرما دارند منعی در ثبت نام ندارند) است.

بیشتر بخوانید   آغاز مراسم دهه اول محرم در تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا (ع) به روایت تصویر

وی اظهار کرد: متقاضیان می توانند در مشاغل خیاط لباس (پوشاک) – کارباف سنتی (حوله بافی) – پرورش دهنده زنبور عسل- مترجمی زبان خارجه – تراشکار سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی – گلیم باف – ویراستاری(مقاله، کتاب و …) – پاپیه ماشه ساز – رودوزی های سنتی- نمد دوز مدرن – جاجیم- قالی بافی – دوزنده کیف و ساک پارچه ای – پرده دوز – ملحفه دوز – دوخت لباس مبل- لعاب کار سفال (تولید/ لعاب کاری ظروف سفالی) – قلم زن – معرق کار چوب-حصیرباف- بافنده الیاف چوبی و … در سامانه inhb.ir ثبت نام کنند.
مدیر طرح توسعه مشاغل خانگی در خراسان جنوبی با بیان اینکه ثبت نام تا ۸ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، یادآور شد: متقاضیان پس از ثبت‌نام؛ غربال‌گری و راستی آزمایی می‌شوند؛ سپس به متقاضیان آموزش‌ها و مشاوره‌های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

انتهای پیام /

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها