جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد
- کدخبر: 30833
- سه شنبه ۴ آبان ۰۰ - 14:27
به منظور ترویج فرهنگ غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جشنواره غذا برگزار شد.
به گزارش “پیام خاوران“، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حاشیه برگزاری این مراسم هدف از برگزاری این برنامه را آموزش و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: تغذیه یکی از بحثهای مهمی است که همه اقشار مردم با آن روزانه در تماس هستند و این جشنواره در راستای فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم و محلی بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامهریزی و اجرا شد.
در این جشنواره معیارهایی همچون کمنمک بودن، کمروغن بودن، استفاده از روشهای پخت به صورت آبپز یا بخارپز و استفاده از گروههای اصلی غذایی مد نظر قرار گرفت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در زمینه ملاک انتخاب غذای برتر گفت: غذاهایی که در آنها از مواد غذایی تازه، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر است.
جوادی افزود: در این جشنواره ۱۰تیم شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ، برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد.
گفتنی است در این جشنواره ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی ودانشجویی، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر حراست و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/ 102
ارسال نظر