امروز انجام می شود
بازدید معاون رئیس جمهور از شرکت دانش بنیان تروند زعفران قاین
- کدخبر: 3100
- دوشنبه ۱۷ دی ۹۷ - 00:02
دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، امروز دوشنبه ۱۷دیماه، در سفر به شهرستان قاین از شرکت دانش بنیان تروند زعفران بازدید می کند.
به گزارش پایگاه خبری” پیام خاوران “ مدیرعامل شرکت تروند زعفران با اعلام این خبرگفت:دانش مهم ترين نوع سرمايه معنوي تروند است كه اولين منبع استراتژيك تروند در عصر دانش محسوب مي شود.
مهندس محسن احتشام بااشاره به مدل راهيابي نوآوري فناورانه به بازاردر شركت دانش بنيان تروند زعفران قاين بیان کرد: براساس مدل ارائه شده توسط دانشگاه تگزاس دانش پايه پس از گذراندن 5 مرحله به دنياي بازار راه مي يابد كه اين مراحل شامل تحقيقات اساسي، تحقيق و توسعه صنعتي پايه، توسعه و طراحي، بنگاه هاي توليد صنعتي و بازار مصرف است.
وی با بیان اینکه خروجي هركدام از اين مراحل به مرحله بعد راه يافته و از نيازهاي مراحل فوقاني خود بازخورد دريافت مي كند تصریح کرد: اين بازخوردها سبب اصلاح جهت و فعاليت هاي مراحل پايين مي شوند ، به طور كلي در مرحله اول تحقيقات اساسي انجام مي گيرد و محصول آن دانش جامعي راجع به موضوعات مختلف و عمومي است كه به مرحله تحقيق و توسعه صنعتي پايه راه مي يابد.
مدیرعامل شرکت تروند زعفران اظهار داشت: در مرحله تحقيق و توسعه صنعتي پايه، دانش عمومي مقدماتي با توجه به نيازمندي ها و اولويت ها طبقه بندي و گزينش مي شود و تحقيقات تكميلي با هدف صنعتي شدن دانش پايه صورت مي گيرد .
احتشام با اشاره به اینکه محصول اين مرحله اطلاعات جامعي راجع به موضوعات تخصصي است و در مرحله بعد توسعه و طراحي مبتني بر انتقال و توسعه فناوري انجام مي شود گفت: محصول اين مرحله اطلاعات جزئي براي موضوعات تخصصي كه به دلايل مختلف مورد توجه در بنگاه هاي توليد صنعتي به عنوان محصول ديگر مورد استفاده قرار مي گيرند و به بازار مصرف راه مي يابند.
وی بااشاره به راهکارهای علمی و عملی شرکت تروند زعفران قاین در توسعه فناوری محصولات استراتژیک منطقه تصریح کرد:زيربناي اقتصادي دانش بنيان ، همان طور كه از نام اين حوزه از اقتصاد پيداست ؛ دانش و دانايي است.
مدیرعامل شرکت تروند زعفران بیان کرد: ايجاد ساختار پايدار دانش بنيان در شركت تروند زعفران قاين و توسعه آن نيازمند زيرساخت ها و اقدامات مقدماتي بوده كه بدون مهيا كردن آن ها ، عملاً اقتصاد دانش بنياني كه منجر به ايجاد سرمايه است بدست نخواهد آمد .
وی با بیان اینکه ارتباط سازنده، نزديك و متعامل تروند و دانشگاه هاي استان و فرا استان يكي از مهم ترين اين پيش نيازهاست است تصریح کرد: در طي اين سال ها ، معمولاً تروند نگاهي صرفاً تجاري و پولساز به علم و دانش و فناوري نداشته است و دانشگاهيان نيز اغلب راغب بوده اند كه مثل يك كارمند در آزمايشگاه ها و پژوهشگاه ها به كار خود مشغول باشند و در ارتباط مستقيم با اين موضوع باشند.
احتشام يكي ديگر از زيرساخت هاي لازم تروند براي رسيدن به سيستم دانش بنيان را ايجاد ظرفيت هاي سخت افزاري در كانون هاي علم و دانش و ارتباطات برشمورد وخاطر نشان کرد: استان خراسان در اين زمينه پيشرفت بسيار مثبتي داشته است و در سال هاي اخير نقطه تمركز افزايش ظرفيت هاي دانشگاهي روي مقاطع تحصيلات تكميلي ، كارشناسي ارشد و دكتري بوده است.
وی با بیان اینکه سخت افزار تنها عامل رشد علم و فناوري در تروند نيست و نرم افزارهايي در اين زمينه مورد نياز است كه همان دانشجويان و استادان و پژوهشگران هستند افزود:در سال هاي اخير، يكي از مولفه هاي نرم افزاري دانش و فناوري كه در تروند پيشرفت داشته، تعداد مقالات علمي ثبت شده در پايگاه هاي علمي ملي و جهاني بوده است .
انتهای پیام/
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر