بسیج سازندگی خراسان جنوبی به بازاریابی و فروش تولیدات روستایی کمک میکند
- کدخبر: 34034
- شنبه ۲۳ بهمن ۰۰ - 12:59
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: از دو سال گذشته نمایشگاه دائمی عرضه تولیدات روستایی در مجاورت ساختمان بسیج سازندگی استان راهاندازی شده که با این کار به بازار یابی و فروش محصولات کمک شده است.
به گزارش “پیام خاوران“؛ سرهنگ مهدی هنری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم تولیدات صندوقهای قرض الحسنه توسط بسیج سازندگی اظهار داشت: با توجه به نگاه مجموعه بسیج سازندگی به حمایت و پشتیبانی از کارگاههای اشتغالزایی و مشاغل خرد و خانگی ذیل صندوقهای قرض الحسنه مردمی و کمک به بازاریابی و فروش تولیدات روستایی به مناسبت دهه فجر 10 نمایشگاه عرضه مستقیم تولیدات روستایی صندوقهای قرض الحسنه در سطح استان برگزار شد که مورد استقبال مردم استان قرار گرفت.
هنری بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی سازمان بسیج سازندگی کشور نمایشگاه فروش تولیدات صندوقهای قرض الحسنه تمام استانها از ابتدای دهه فجر تا 22 بهمن ماه در 40 غرفه در تهران چهارراه ولیعصر حاشیه پارک دانشجو و مجموعه تئاتر شهر برگزار شد که بسیج سازندگی استان نیز در دو غرفه در این نمایشگاه حضور داشته و تولیدات استان، تولیدات خانگی محصولات غذایی و فرآوری شده و صنایع دستی صندوقهای قرض الحسنه مردمی را عرضه کرده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در مجموع ارزش ریالی اقلام فروش رفته در نمایشگاههای استانی و ملی برگزار شده توسط بسیج سازندگی در ایام دهه فجر حدود 450 میلیون تومان است که نقش قابل توجهی در تداوم و ثبات کارگاههای خرد و خانگی خواهد داشت.
هنری افزود: یکی از برنامههای بسیج سازندگی برگزاری نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی و عرضه مستقیم تولیدات روستایی و مشاغل خرد و خانگی به صورت شهرستانی، استانی و ملی بوده که در بازههای زمانی مشخص در طول سال برگزار میشود.
وی بیان کرد: از دو سال گذشته نمایشگاه دائمی عرضه تولیدات روستایی استان در مجاورت ساختمان بسیج سازندگی استان واقع در حاشیه بلوار جماران نبش خیابان دانش با برند (بستو) راهاندازی شده که وظیفه کمک به فروش محصولات بیش از 200 تولیدکننده خرد در سطح استان را بر عهده داشته و با کمک به بازاریابی و فروش محصولات باعث پایداری کارگاههای خرد و ایجاد مشاغل جدید بدون تسهیلات شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از برنامههای سازمان بسیج سازندگی درراستای اشتغال و توانمندسازی در نقاط روستایی با هدف افرایش روحیه اتحاد و همدلی در بین مردم ایجاد صندوقهای قرض الحسنه است.
هنری افزود: حدود سه سال است که در سطح استان خراسان جنوبی با همکاری 20 نفر از تسهیلگران سازمان بسیج سازندگی آموزشهای میدانی در راستای توانمندسازی ظرفیت سنجی موارد مختلف روستایی و حاشیه شهرها و محلات این صندوقها با محوریت مساجد در حال پیگیری است.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت سنجیها براساس جلسات مختلف کارشناسی با حضور مردم در راستای حل مشکلات، ظرفیتها، توانمندسازیها و پتانسیلها که وجود دارد شناسایی میشود گفت: صندوقهای قرض الحسنه که در نهایت به تشکیل صندوقها منجر میشود علاوه بر ایجاد اشتغالزایی و کمک به اشتعالزایی سبب افزایش همدلی و همراهی مردم در منطقه و محله میشود. این برنامهها بر مبنای مردم محوری است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/102
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر