رشد 127 درصدی اعتبار واریزی به حساب مناطق عشایری استان از محل وصل مالیات
- کدخبر: 44761
- پنجشنبه ۱۳ بهمن ۰۱ - 11:38
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال از محل مالیات و عوارض وصول شده در نظام مالیات بر ارزش افزوده، 224 میلیارد ریال به حساب مناطق عشایری استان واریز شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 127 درصد رشد داشته است.
به گزارش “پیام خاوران“، مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی صبح امروز برای تبیین مصارف و هزینه کرد مالیات با سرپرست اداره کل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل امور عشایر استان دیدار و گفتگو کرد.
علی کریمدادی در این دیدار اظهار داشت: اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی در ده ماهه نخست سال جاری از محل مالیات و عوارض وصول شده در نظام مالیات بر ارزش افزوده، 224 میلیارد ریال به حساب مناطق عشایری استان واریز کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 127 درصد رشد داشته است.
وی افزود: یکی از روشهای مناسب و مؤثر و امیدآفرین، فریضه جهاد تبیین است که رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار داده و در همین راستا اداره کل امور مالیاتی استان وظیفه خود میداند که موارد هزینه کرد مالیات خصوصاً در مناطق شهری، روستایی و عشایری را به اطلاع مردم و مسئولین برساند.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: سازمان امور مالیاتی کشور از یک طرف برنامههای مدون و هدفمند و تحول آفرین در دولت سیزدهم در دستور کار دارد که ضمن حمایت همه جانبه از فعالیتهای اقتصادی شفاف و سالم، جلوی فرارهای مالیاتی را بگیرد که با اجرایی کرده مرحله به مرحله قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان تا حدقابل توجهی در این بخش موفق بوده است.
کریمدادی بیان کرد: این اطمینان به مردم و فعالان اقتصادی داده میشود که مالیات وصول شده در استان صرف امور عمرانی، اجرایی و خدمات عمومی در همین استان میشود لذا از مسئولین و متولیان دستگاههای اجرایی نیز انتظار داریم که این خدمات را به مردم اعلام کنند.
وی ادامه داد: در دوره تحول و پویایی ویژه نظام مالیاتی کشور هستیم و در برنامه هفتم توسعه نیز تأمین بودجه جاری کشور از محل مالیات و نقش تنظیم گری مالیات خصوصاً در بخش اقتصادی، مورد تأکید قرار گرفته است.
بهره برداری 23 پروژه از محل سهم درآمدهای مالیاتی، در مناطق عشایری استان
محمدابراهیم ابراهیمی سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: مالیات بر ارزش افزوده یک جریان مالی پایدار برای خدمت رسانی و توسعه بخشهای مختلف است و ما بر اساس جمعیت هر منطقه آن را برای امور عمرانی و خدمات عمومی و جاری جامعه عشایری استان هزینه میکنیم.
وی افزود: اداره کل امور عشایر در حال برنامه ریزی برای اجرای پروژههای بزرگ از محل سهم درآمدهای مالیاتی است و در دهه فجر امسال، 23 پروژه و طرح از محل سهم درآمدهای مالیاتی، در مناطق عشایری افتتاح و بهره برداری خواهد شد.
ابراهیمی بیان کرد: جامعه عشایر استان و کشور سهم بزرگی در حفظ امنیت مناطق مرزی دارند و در قبال خدمت شایسته به ایشان مسئولیت ویژهای داریم و کسانی که فرار مالیاتی دارند، حق افرادی مانند جامعه عشایر نیز تضییع میشود. لذا امیدواریم شعار عدالت محوری در دولت سیزدهم در تمامی بخشها خصوصاً نظام مالیاتی کشور محقق شود.
جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شود
حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن فاطمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل امور عشایر استان نیز گفت: به قول امام خمینی(ره)، سلاح تبلیغات برندهتر از سلاح جنگ است و دیدارهای چهره به چهره مسئولین با مردم و اطلاع و آگاهی از مسائل و مشکلات ایشان از نزدیک، یک از بهترین ابزارهای تبلیغی است زیرا ضمن نزدیک کردن قلوب جامعه مسلمین به یکدیگر، موارد ابهام و شبهاتی که دشمنان به روشهای مختلف مطرح مکنند، برطرف میشود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل امور عشایر استان ادامه داد: خدمت در جامعه اسلامی و گرهگشایی از مردم یکی از بزرگترین نعمات خداوند متعال و برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
یو افزود: کشور و مملکت ما امام زمانی (عج) است و ما باید ضمن کسب و کار و تلاش، سهم و حق خود را جهت اداره کشور چه در بحث مالیات و چه خمس و سایر حقوق شرعی بپردازیم. مردم نیز انتظار دارند که ضمن مدارا با کسب و کارها و فعالان اقتصادی، افراد خوش حساب را تشویق و جلوی فرارهای مالیاتی را بگیرید. این کار باعث افزایش امید و پویایی در بخشهای اقتصادی میشود.
فاطمی گفت: در ایام الله دهه مبارک فجر هستیم و باید از تمامی فرصتها برای تبیین برکات و خدمات انقلاب اسلامی استفاده کنیم. لباس ما لباس خدمت است و امیدوارم بتوانیم با پرورش، توانمندسازی و میدان دادن به نیروهای جوان و انقلابی، پایههای رشد و تعالی نظام را مستحکمتر کرده و خدمت ما در هر بخش باقیات صالحاتی برای نسل بعد از ما و دنیا و آخرت ما باشد.
انتهای پیام/102
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر