طرز تهیه ترشی نارنگی خوشمزه خانگی همراه خواص و فواید آن
- کدخبر: 48811
- جمعه ۲۹ اردیبهشت ۰۲ - 00:18
ترشی نارنگی؛ خوش طعم، خوش رنگ و مقوی است. در ادامه آموزش تهیه ترشی نارنگی به صورت مرحله ای در خانه را همراه با ارزش غذایی و فواید ترشی نارنگی برایتان آورده ایم.
به گزارش ” پیام خاوران “ ترشی نارنگی(Tangerine pickle) که در فصل پاییز تهیه می شود، داری خواص و فواید زیادی است که به راحتی خانم ها می توانند در منزل تهیه کنند.در این مطلب شما را با طرز تهیه این ترشی آشنا خواهیم کرد.
طرز تهیه ترشی نارنگی
- ابتدا نارنگی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را پرپر کنید باید مواظب باشید که در حین جدا کردن هر پره آسیبی وارد نشود.
- یک شیشه استریل شده تمیز بردارید و نارنگی ها را درون آن شیشه بچینید.
- در قابلمه که روی حرارت قرار دهید آب پرتقال، سرکه، شکر، چوب دارچین و پودر میخک بریزد و صبر کنید به مدت 2 دقیقه بجوشد.
- مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
- بعد از زمان گفته شده، مایع داغ را در ظرف شیشه ای بریزید. زمانی که خنک شد درب شیشه را ببنیدید.
نکات لازم برای تهیه ترشی نارنگی
- ترشی نارنگی یک روز بعد از تهیه کردن قابل استفاده است و نیازی نیست آن را بیش از حد نگهداری کنید.
- ترشی نارنگی را حدود 6ماه تا 1 سال می توانید در یخچال نگهداری کنید.
خواص ترشی نارنگی
- اشتها آور
- مفید برای قلب و معده
- دفع سموم بدن
- کاهش قند خون
- کاهش چربی خون
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر