شبکه‌های برق فرسوده در خراسان جنوبی با بیش از 150 میلیارد تومان بازسازی شد

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی گفت: برای اصلاح و بازسازی شبکه‌های برق فرسوده استان بالغ بر 150 میلیارد تومان هزینه شده است.

به گزارش  “پیام خاوران” مهدی دادگر ظهر امروز در نشست خبری هفته دولت اظهار داشت: در راستای حمایت از طرح عظیم نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی، 16 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 28 کیلومتر شبکه فشار ضعف، 38 دستگاه پست با اعتبار 56 میلیارد تومان به بهره برداری رسید و ادامه این پروژه هم با قوت در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی با بیان اینکه با توجه به محدودیت‌ها و ناترازی در سال‌های گذشته با قطعی برق نارضایتی‌هایی داشتیم، افزود: از سال 1400 تاکنون با برنامه های منسجم و اقدامات وزارت نیرو مشتمل بر افزایش نیروگاه ها و رفع محدودیت های خطوط انتقال و مدیریت مصرف، خوشبختانه گذر موفق از تابستان رقم خورد که یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در صنعت برق کشور و استان است.

دادگر از تامین برق 24 هزار مشترک جدید با احداث 95 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 211 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 235 دستگاه پست توزیع برق با اعتباری بالغ بر 183 میلیارد تومان طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای حمایت از طرح عظیم نهضت ملی مسکن، تامین برق زیرساخت این طرح دومین اقدام شرکت برق در دولت سیزدهم بود که 16 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 28 کیلومتر شبکه فشار ضعف، 38 دستگاه پست با اعتبار 56 میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی با بیان اینکه پروژه‌های طرح نهضت ملی گام بلندی است و این پروژه‌ها با قوت در حال انجام است، گفت: نرخ برخورداری خانوارهای روستایی از نعمت برق در استان حدود 100 درصد و از نرخ کشوری هم بالاتر است تامین برق روستاهای بدون برق به دلیل مهاجرت معکوس نیز از دیگر سرفصل‌های خدمات رسانی این شرکت بوده که در این راستا 15 روستای فاقد برق با 125 خانوار روستایی از نعمت برق بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید    رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی: افزایش باندهای دوم در جاده‌های کریدوری خراسان جنوبی مورد توجه باشد

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی گفت: جهت برق‌رسانی به روستاهای فوق 11 کیلومتر شبکه فشار متوسط، چهار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 15 دستگاه پست توزیع برق با اعتبار بالغ بر 6.5 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

دادگر افزود: شرکت توزیع برق تحویل سامانه‌های خورشیدی قابل حمل به خانوارهای عشایری را در دستور کار دارد و در این راستا هم از محل منابع شرکت توانیر، یک هزار و 650 سامانه قابل حمل با اعتبار بیش از 17 میلیارد تومان به خانوارهای عشایری تحویل شد.

دادگر تصریح کرد: 90 درصد هزینه‌های پنل‌های خورشیدی به صورت بلاعوض توسط شرکت برق تامین و 10 درصد هم آورده خانوارهای عشایری است.

وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های مهمی که در شرکت برق داشتیم طرح بهارستان (بهینه سازی و اصلاح شبکه برق روستاهای ایران) است گفت: در این حوزه 480 روستا به شکل روستا محور نیازهای برق آنها تامین شده که تعویض یک هزار و 700 پایه فرسوده، رفع حریم و جابه جایی 122 کیلومتر شبکه برق، 26 کیلومتر برای رفع ولتاژ برق، اصلاح و توسعه 23 کیلومتر روشنایی معابر روستایی با اعتبار 805 میلیارد تومان از جمله اقدامات این طرح است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی افزود: بهسازی روشنایی معابر در راستای بهسازی و ارتقای معابر شهری و روستایی با تعویض و نصب 13 هزار و 200 چراغ کم مصرف و ال ای دی انجام شد که مجموع اعتبار هزینه شده در این سرفصل 26 میلیارد تومان بود.

دادگر با بیان اینکه برای اصلاح و بازسازی شبکه‌های برق فرسوده استان بالغ بر 150 میلیارد تومان هزینه شده افزود: در این راستا 28 کیلومتر شبکه متوسط، 135 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و 180 دستگاه پست برق بهینه سازی و 360 کیلومترشبکه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شد.

بیشتر بخوانید   زمینه آزادی 10 زندانی جرائم غیر عمد در خراسان جنوبی فراهم شد

وی گفت: برای افزایش پایداری برق استان چند سرفصل انجام شد که تجهیزات اتوماسیون از طریق نصب کلیدهای فشار متوسط به تعداد 100 دستگاه با اعتبار 20 میلیارد تومان از جمله طرح های مربوط بوده است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی از تهیه و تجهیز سه دستگاه بالابر برای فرمان از راه نزدیک با اعتبار 20 میلیارد تومان برای تمامی شهرستان‌ها خبر داد و افزود: برای پایداری برق در راستای عیب یابی شبکه یک دستگاه خودروی ون برای عیب یابی کابل‌های زمینی با اعتبار 10 میلیارد تومان خریداری شد.

دادگر گفت: خرید 6 دستگاه عملیاتی دو کابین با اعتبار 3 میلیارد تومان و تاسیس و تجهیز ساختمان‌های عملیاتی و اداری با هزینه کرد بالغ بر هفت و نیم میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های در راستای افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه‌های توزیع بوده است.

وی با اشاره به نیروگاه‌های خورشیدی که یکی از پتانسیل های استان است، افزود: 633 مورد نیروگاه محدود به ظرفیت انشعاب با ظرفیت 8 مگاوات به شبکه برق متصل است که از این تعداد، 162 مورد با 3.1 مگاوات تنها در دو سال اخیر یعنی دولت سیزدهم اتفاق افتاده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع درآمدی که سرمایه گذاران این بخش داشته اند 80 میلیارد تومان است، ادامه داد: سرمایه گذاران نیروگاه‌های خورشیدی طی دو سال اخیر 49 میلیارد تومان درآمد کسب کردند.

دادگر افزود: چهار نیروگاه بزرگ دیگر هم با  18.5 مگاوات برق در استان فعال هستند که با احتساب نیروگاه های خانگی ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استان به 26.5 مکاوات می‌رسد.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبین افزود: تا پایان امسال، نیروگاه بادی درح با ظرفیت 10 مگاوات هم به شبکه سراسری برق متصل خواهد شد.

بیشتر بخوانید   ارزآوری 114 هزار دلاری صادرات تعاونی‌ها در بیرجند

وی گفت: برای هفته دولت در سطح استان 89 پروژه برق رسانی آماده افتتاح و بهره برداری است که 113 میلیارد تومان برای آنها هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی با بیان اینکه همزمان با هفته دولت احداث و بهره برداری بیش از 70 کیلومتر شبکه برق فشار متوسط و ضعیف افتتاح می شود، گفت: 179 پست توزیع برق و تبدیل بیش از50 کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار نیز با افتتاح پروژه‌های استان به بهره‌برداری می‌رسد که موجب بهره‌مندی 10 هزار خانوار از مزایای پروژه‌های برق می‌ شود.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها