ارتقای بیمارستان میلاد بیرجند به ۱۴۶ تخت

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی از ارتقای تخت‌های بیمارستان میلاد (حضرت ابوالفضل(ع)) به ۱۴۶ تخت خبر داد و گفت: این بیمارستان از ابتدای ماه به صورت ملکی فعالیت می‌کند.

به گزارش “پیام خاوران” ابوالفضل سبحانی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌ جنوبی اظهار داشت: جمعیت تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان بیش از 50 درصد است و باید حداقل‌های درمان در استان را برای این افراد فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه تمام مسئولان استان با همدلی دست به دست هم دادند و باعث ملکی شدن بیمارستان میلاد شدند افزود: این بیمارستان طوری شده بود که ما را از ارائه خدمات در خور شأن بیمه شدگان محروم می‌کرد و بیمارستان در آستانه ورشکستگی قرار گرفته بود اما در سفر رئیس جمهور شهید مصوباتی برای آن تصویب شد و از ابتدای تیرماه به صورت ملکی شروع به کار کرد و باعث اتفاقات خوبی در استان شد که تخت‌های این بیمارستان از 36 تخت به 146 تخت ارتقا پیدا کرد و چارت تشکیلاتی استان نیز نزدیک به 300 نفر افزایش یافت.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: بودجه اولیه این بیمارستان نیز بالغ بر یک هزار میلیارد تومان بود که در تاریخ استان بی‌سابقه بود و همچنان برای این بیمارستان در حال گرفتن نیرو هستیم. با 580 مرکز در سطح استان طرف قرار داد هستیم و امید است بتوانیم خدمات در خور شأنی به مردم ارائه دهیم.

آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: آنچه مربوط به بخش اخیر است مسائلی است که در واقعیات در چارچوب قانون و کارشناسی است و بخشی هم مربوط به افکار عمومی است. شایسته است که چه در این مورد و چه در مواردی که پیش می‌آید مردم را در حقیقت جریان قرار بدهند تا اگر کسانی مطلب را به طور غیر کارشناسی و یا به طور احساسی درک کرده‌اند تعدیل شوند و مشکلی پیش نیاید.

بیشتر بخوانید   آزمون ورود به حرفه مهندسان در بیرجند برگزار شد

وی گفت: اهداف انسانی ورای مسائل شغلی است و خدا را در هر دو جهت باید شکر کرد، هم به اینکه خداوند به شما شغل داده و هم به اینکه در شغل شما خدمتگزاری به مردم به صورت مستقیم است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه انسان طوری خلق شده است که دو نیاز مبرم دارد گفت: یکی در جهت روحانی و دیگر جسمانی است که شامل انواع نیازهاست که باید تأمین شود. اگرچه نیازهای انسانی نیز جنبه روحی و معنوی دارد، اما انسان وقتی می‌تواند به نیازهای معنوی خودش برسد که از انجام نیازهای جسمانی فارغ شده باشد.

وی یادآور شد: اینکه ما بتوانیم مشکلاتی از مردم را حل کنیم که در این جهت تامین باشند و فکرشان آزاد باشد و بتوانند در راه مستقیم از جهت انسانی و اسلامی خودش را به هدف برساند بسیار خدمت شایسته‌ای است.

بیش از ۵۰ درصد مردم خراسان جنوبی در حمایت تأمین اجتماعی

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی از ارائه خدمات این سازمان به بیش از ۵۰ درصد مردم استان خبر داد و گفت: آرمان‌های تأمین اجتماعی همسو با آرمان‌های امام(ره) است.

سیدحسین فراتی پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است تا آرمان تامین اجتماعی همسو با آرمان‌های امام راحل باشد.

وی با بیان اینکه تحقق عدالت جز با یک تامین اجتماعی قوی محقق نخواهد شد گفت: تمام تلاش خود را باید به کار گیریم تا در سنوات آتی ارائه خدمات بهتر شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه این نهاد مهمترین نهاد بیمه گذار کشور است افزود: سیاست‌های کلی تامین اجتماعی از سوی رهبری که 9 بند است ابلاغ شده که اگر به آن توجه شود شاهد یک تامین اجتماعی قوی در کل کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید   دپارتمان ملی صنعت تایر کشور در بیرجند ایجاد می شود

فراتی با تأکید بر اینکه اعتبار این سازمان در بدنه جامعه زیاد است و این اعتبار نتیجه اعتماد مردم به این سازمان است، ادامه داد: خدمات این نهاد از بدو تولد تا پس از مرگ به جامعه هدف ارائه می‌شود.

وی از تحت پوشش بودن بیش از 51 درصد جمعیت استان زیرچتر حمایتی تأمین اجتماعی خبر داد و بیان کرد: 139 هزار نفر بیمه شده اصلی هستند که با احتساب افراد تبعی 380 هزار نفر از خدمات این مجموعه بهره‌‌مند می‌شوند.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی، تعداد مستمری بگیران را نیز 60 هزار نفر با افراد تحت پوشش عنوان کرد و گفت: در مجوع 440 هزار نفر جمعیت استان تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی در دو بخش بیمه‌ای و درمان هستند.

فراتی با بیان اینکه در سال گذشته نسبت به سال 1401 رشد حدود 5 درصدی در تعداد بیمه شدگان داشتیم، افزود: تعداد بانوان شاغل در استان که زیرپوشش این نهاد هستند نیز 18 درصد است.

وی از پرداخت مستمری 2 هزارو 738 میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: در سه ماهه امسال نیز 950 میلیون تومان مستمری به مستمری بگیران پرداخت شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی مجموع تعهدات کوتاه مدت اعم از بارداری و … را نیز 146 میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: در این راستا نیز رشد 30 درصدی داشته‌ایم. یکی از اقدامات خوبی که درسال گذشته انجام شده طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی بود که در این راستا دانشجویان و زنان خانه‌دار بیمه می‌شوند.

وی گفت: موضوع هوشمندسازی نیز از مدت‌ها پیش مطرح بود اما از دی ماه سال گذشته به عنوان پیشتازترین استان در کشور در خراسان جنوبی اتفاق افتاد و علیرغم مشکلاتی که وجود داشت ارائه پرداخت حق بیمه به صورت هوشمند کلید خورد.

بیشتر بخوانید   توسعه صنایع فرآوری درحوزه معادن و کشاورزی خراسان جنوبی افزایش یابد

فراتی تصریح کرد: در حال حاضر  12 هزار و 600 کارگاه فعال در استان داریم که اکثرا به صورت هوشمند لیست‌های خود را ارائه می‌کنند. از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نیز 2 هزار و 880 فقره وام قرض‌الحسنه به جامعه هدف مستمری بگیران در استان پرداخت شده است.

انتهای پیام/102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها