به گزارش “پیام خاوران” مرتضی امیرآبادیزاده در نشست خبری اظهار کرد: از ابتدای امسال 11 هزار و 30 واقعه ولادت در استان ثبت شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 3.5 درصد کاهش داشته است.
وی گفت: از این تعداد 5 هزار و 772 واقعه ولادت مربوط به پسران و مابقی مربوط به دختران است که نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت در استان، 110 پسر به ازای 100 دختر اعلام شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان خراسان جنوبی افزود: میانگین سن مادران دارای نوزاد 30 سال و پدران 34 سال و 5 ماه است. در 9 ماه گذشته 148 مورد دوقلوزایی در استان ثبت شده است.
ثبت 1043 واقعه طلاق و 3972 واقعه ازدواج در خراسان جنوبی
امیرآبادیزاده از ثبت سه هزار و 70 واقعه فوت از ابتدای امسال خبر داد و گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 3.2 درصدی داشته است و از این تعداد یک هزار و 730 نفر را مردان و یک هزار و 340 نفر را بانوان تشکیل میدهند.
وی از ثبت 3 هزار و 972 واقعه ازدواج در این مدت خبر داد و گفت: این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل 5.8 درصد کاهش داشته است که 2 هزار و 816 ازدواج در مناطق شهری و یک هزار و 156 ازدواج در مناطق روستایی ثبت شده است و میانگین سنی ازدواج مردان 27 سال و 9 ماه و سن بانوان 23 سال بوده است.
مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی از ثبت یک هزار و 43 واقعه طلاق از ابتدای امسال در استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد 818 واقعه شهری و 225 واقعه روستایی بوده است که این آمار در مدت مشابه سال گذشته یک هزار و 109 واقعه بوده است.
بزودی شناسنامه نوزادان درب منزل تحویل میشود
وی بیان کرد: بهرهبرداری از گواهی ولادت الکترونیک یکی از دستاوردهایی است که اخیرا ثبت احوال کشور و استان به دست آورده است. این مهم باعث شده که صدور گواهی ولادت به صورت تمام الکترونیک در بیمارستانها انجام و به ادارات ثبت احوال ارجاع شود. در گذشته این گواهی به صورت کاغذی صادر میشد و والدین برای درخواست شناسنامه نوزاد، به ادارات مراجعه میکردند.
امیرآبادیزاده عنوان کرد: در آینده نزدیک نیازی به مراجعه والدین به ادارات ثبت احوال برای دریافت شناسنامه نوزادان نخواهد بود و شناسنامه درب منزل تحویل خواهد شد.
خراسان جنوبیها، دارای امضای دیجیتال خواهند شد
مدیرکل ثبت احوال استان خراسان جنوبی، ایجاد مرکز میانی صدور گواهی الکترونیکی یا امضای دیجیتال را از دیگر اقدامات این نهاد اعلام کرد و گفت: هر کسی که دارای شماره ملی است دارای امضای دیجیتال خواهد شد.
امیرآبادیزاده از سامانه هدی به عنوان یکی از راههای ارتقای احراز هویت یاد کرد و گفت: دو اقدام راهاندازی پایگاه هویت اشخاص با امکان شناسایی روابط سببی و نسبی افراد و شناسایی خانوار و همچنین صدور گواهی انحصار وراثت در برنامه هفتم توسعه به این نهاد تکلیف شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک میلیون و 400 هزار سند هویتی و کدملی در استان به هم متصل شده و مرحله نظارت باقیمانده است که در ثبت احوال انجام خواهد شد، افزود: همه هماستانیها میتوانند در بستر سامانه سهیم به این مهم دسترسی پیدا کنند.
انتهای پیام/ 102
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0