تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 - 12:25
51 بازدید
کد خبر : 64553

«کویرتایر» توانمندی‌ داخلی‌ سازی خود را با واقعیت‌ مجازی به نمایش گذاشت

«کویرتایر» توانمندی‌ داخلی‌ سازی خود را با واقعیت‌ مجازی به نمایش گذاشت

کویرتایر موفق شد برای نمایش توانمندی‌های داخلی‌سازی خطوط تولید خود در هشتمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و صنایع وابسته به جای انتقال پرهزینه این دستگاه‌ها به محل نمایشگاه، اقدام به نمایش آنها به صورت شبیه سازی شده کرد.

به گزارش “پیام خاوارن طی برگزاری هشتمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و صنایع وابسته، فعالان مختلفی از حوزه‌های گوناگون و مرتبط با این صنعت در برج میلاد حاضر شده بودند. اما نمی‌توان این موضوع را کتمان کرد که به دلیل محدودیت‌هایی که در هر نمایشگاه ازجمله این نمایشگاه برگزارشده در برج میلاد شاهد آن هستیم، عدم امکان نمایش توانمندی‌های صنعتی ایجادشده در سایت‌های تولیدی است.

به دلیل ابعاد و اهمیت حفظ روند تولید امکان انتقال تجهیزات اصلی و بزرگ صنعتی در نمایشگاه‌ها بسیار بعید به نظر می‌رسد. اما کویرتایر از هر محدودیتی به عنوان فرصت استفاده می‌کند و این‌بار نیز موفق شد برای نمایش توانمندی‌های داخلی‌سازی خطوط تولید به جای انتقال پرهزینه این دستگاه‌ها، اقدام به نمایش آنها در حین فعالیت در محل کارخانه اصلی اما به صورت شبیه‌سازی شده و با استفاده از فیلم‌برداری سه‌بعدی و نمایش آن به واسطه هدست‌های واقعیت مجازی کند.

به واسطه فیلم‌برداری انجام‌شده با تکنیک ۳۶۰ درجه سه‌بعدی بازدیدکنندگان از غرفه کویرتایر این امکان را داشتند که از طریق هدست واقعیت مجازی یا «Virtual reality» ساخته شده توسط کمپانی متا به‌نام کوئست ۲ یا «Meta quest 2» امکان پخش ویدیو دو بخش مهم داخلی‌سازی شده در کارخانه این شرکت را داشته باشند.

در حین پخش این ویدیو توضیحات صوتی به مخاطب ارائه می‌شود تا از روند اجرای پروژه‌های داخلی‌سازی و همچنین تاثیرگذاری بر اقتصاد این واحد و صنعت تایر کشور آگاه شوند.

کویرتایر مدعی داخلی‌سازی روند طراحی و ساخت پرس‌های پخت تایر برای اولین‌بار در کشور است و به واسطه این داخلی‌سازی تاکنون ده‌ها پرس به خطوط تولید سایت بیرجند اضافه شده و فقط در سال جاری ۱۷درصد به ظرفیت تولید این برند افزوده شده است.

بیشتر بخوانید   ایجاد نخستین گمرک اختصاصی خراسان جنوبی در کارخانه کویرتایر

پروژه ساخت و سراحی پرس پخت تایر توسط کویرتایر از سوی نهمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن‌وتجارت به عنوان طرح پژوهشی برتر کشور معرفی شده بود و سیدمحمدحسین زینلی؛ مدیرعامل شرکت کویر تایر، بهای تمام‌شده هر پرس پخت تایر ساخت کویرتایر را 5 میلیاردتومان ذکر کرد و گفت: صرفه‌جویی ریالی هر پرس پخت تایر2میلیارد تومان است که درحال حاضر هر 45 روز یک دستگاه پرس پخت با تکیه بردانش و توان بومی ساخته می‌شود.

وی افزود: پرس‌های پخت تایر قبلا از کشور ژاپن تامین می‌شد. از سوی دیگر مهندسان شرکت تایرسازی کویرتایر خراسان‌جنوبی‌ با بومی سازی ماشین تایرسازی تک مرحله‌ای UniStage، ظرفیت تولید تایر را هر سال چند درصد افزایش داده‌اند. تکنولوژی طراحی و ساخت ماشین تایرسازی UniStage تک مرحله‌ای که به دست مهندسان کویرتایر بومی‌سازی شده است، آذر سال ۱۴۰۱ و هم‌زمان با بازدید شهیدجمهور جناب آیت‌اله رئیسی از شرکت کویرتایر که اولین و تنها شرکت دانش‌بنیان تایرساز ایران است، افتتاح شده بود. با طراحی و ساخت این ماشین، ایران به جمع هفت کشور دارنده تکنولوژی ساخت ماشین تایرسازی تک مرحله‌ای UniStage پیوست.

مدیرعامل شرکت کویر تایرافزود: دستگاه تایرسازی تک‌مرحله‌ای UniStage ساخت شرکت کویرتایر ۳۰۰هزار دلار ارزان‌تر از نمونه خارجی خود است. دستگاه تایرسازی تک‌مرحله‌ای UniStage ساخت شرکت کویرتایر دارای ۱۲هزار و ۲۹۵ قطعه است که فقط ۴ درصد آن از خارج کشور وارد شده و عمق داخلی‌سازی در این دستگاه برحسب تعداد قطعه، ۹۶ درصد است. ساخت این دستگاه علاوه‌بر اینکه ظرفیت تولید تایر شرکت کویرتایر را تا ۳۳۰ هزار حلقه در سال افزایش داده، سبب شده است امکان ساخت تایر برای خودروهای شاسی‌بلند و با قابلیت حرکت با سرعت ۳۰۰کیلومتر بر ساعت نیز فراهم شود.

بیشتر بخوانید   فرهنگ پهلوانی،پیام آورصلح،جوانمردی‌و فتوت است

زینلی اظهارداشت: شرکت کویرتایر پس از افتتاح اولین دستگاه تایرسازی تک مرحله‌ای UniStage کشور به دست شهید خدمت آیت‌الله رئیسی، دومین ماشین تایرسازی تک‌مرحله‌ای را در دهه‌فجر ۱۴۰۲ و سومین ماشین را در فروردین ۱۴۰۳ به بهره‌برداری رساند و چهارمین و پنجمین ماشین را هم در دست ساخت دارد تا با افتتاح پنجمین دستگاه تایرسازی تک‌مرحله‌ای UniStage، ظرفیت تولید سالانه شرکت تایرسازی کویرتایر را بیش‌از یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار حلقه در سال افزایش دهد.

از مزایای تولید تایر با دستگاه تایرسازی تک‌مرحله‌ای UniStage ساخت شرکت کویرتایر می‌توان به کیفیت بالاتر تایر تولیدی، راندمان بالاتر، دخالت کمتر دست انسان و اتومات بودن فرآیند، نیازمندی به فضای کمتر جهت نصب ماشین آلات، هزینه تمام‌شده کمتر، اتوماسیون بالاتر و قیمت تمام‌شده کمتر، کاهش حمل‌ونقل بین فرآیندها و کمتر شدن ظروف حمل اشاره کرد.

منبع: اخبار خودرو

انتهای پیام/ 102

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.