دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، نفت و گاز
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 آذر 1404 - 13:04
کد خبر : 71024
| نویسنده: محمد قربانی

افزایش مصرف گاز در خراسان جنوبی

افزایش مصرف گاز در خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از افزایش مصرف گاز در بخش‌های خانگی، صنعتی و تجاری استان خبر داد و گفت: میزان مصرف گاز در 24 ساعت گذشته نسبت به مدت مشابه قبل 7.4 درصد افزایش داشته که این روند افزایشی، فشار مضاعفی بر شبکه گاز استان وارد کرده است.

به گزارش “پیام خاوران” رحمان محمودی امروز در ستاد مدیریت مصرف انرژی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: کمترین فشار ثبت‌شده در شبکه گاز استان ۴۴۰ میلی‌بار در مناطق کوهستانی بوده و اگر در برخی نقاط فشار به زیر ۴۰۰ میلی‌بار برسد  نشان‌دهنده شکننده بودن شبکه است و هرگونه افزایش مصرف می‌تواند منجر به افت فشار شود.

وی افزود: وضعیت فشار گاز به‌صورت روزانه و مستمر در حال پایش است و جلسات منظم با حضور مسئولان مربوطه از جمله دکتر توکلی برگزار می‌شود تا در صورت لزوم، تصمیمات لازم برای اعمال محدودیت‌ها اتخاذ شود. در همین راستا، برای برخی واحدهای صنعتی محدودیت‌هایی اعمال شده و نیروگاه‌ها نیز در حال حاضر از سوخت دوم استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به مصوبات مدیریت مصرف تصریح کرد: بر اساس مصوبه دوم، در صورت عدم رعایت الگوی مصرف، گاز مشترکان پرمصرف به مدت یک هفته قطع خواهد شد و در صورت تکرار تخلف برای بار سوم و بی‌توجهی به اخطارها، قطع گاز تا پایان فصل زمستان اعمال می‌شود.

محمودی خاطرنشان کرد: تاکنون برای ۱۹ مورد اخطار مجدد صادر شده که پس از مراجعه و تعهد مشترکان، موارد منجر به قطع گاز نشده و خوشبختانه همکاری مناسبی صورت گرفته است. در مجموع تا این لحظه ۳ هزار و ۸۳۹ مورد پایش مصرف در سطح استان انجام شده است.

وی ادامه داد: در خصوص ویلاها، باغ‌ویلاها و تفرجگاه‌های غیر دائم نیز تأکید شده که در صورت مصرف غیرمتعارف یا عدم حضور دائم، گاز این اماکن قطع شود. این موضوع در جلسه روز گذشته با حضور مدیران شرکت گاز استان مجدداً مورد تأکید قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از شهروندان خواست با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در استفاده از گاز طبیعی، شرکت گاز را در تأمین پایدار انرژی برای همه مشترکان، به‌ویژه در روزهای سرد پیش‌رو همراهی کنند.

۹۷ درصد مردم خراسان جنوبی مصرف گاز زیر ۵۰۰ هزار تومان دارند

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی اعلام کرد: ۹۷ درصد شهروندان استان قبض گاز زیر ۵۰۰ هزار تومان دارند و تنها حدود سه درصد مشترکان در پلکان‌های بالاتر قرار گرفته‌اند که اقدامات لازم برای کاهش مصرف آنها در حال انجام است.

رحمان محمودی میزان مصرف گاز استان در ۲۴ ساعت گذشته را ۵.۷ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: این افزایش عمدتاً ناشی از سرد شدن هوا و نیاز بیشتر به گرمایش خانگی بوده است.

وی با اشاره به وضعیت شبکه گاز گفت: کمترین فشار ثبت‌شده در استان ۴۵۰ PSI است که فشار عملیاتی محسوب می‌شود و در حال حاضر شرایط نرمال است، اما شبکه شکننده است و در صورت عدم مدیریت مصرف، افت فشار در سرشاخه‌ها دور از انتظار نیست.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی درباره طرح پلکانی شدن تعرفه گاز توضیح داد: هدف این طرح اصلاح الگوی مصرف و تشویق به صرفه‌جویی است و مشترکانی که مصرف بهینه داشته باشند، در پلکان‌های پایین‌تر قرار خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: ۹۷ درصد مردم استان مصرف گاز زیر ۵۰۰ هزار تومان دارند و تنها حدود سه درصد در پلکان‌های بالاتر هستند که اقدامات پیگیری برای کاهش مصرف آنها در حال انجام است.

محمودی به مشترکان عمده صنعتی مانند فولاد قائن اشاره کرد و گفت: بخش خانگی خط قرمز شبکه گاز است و در صورت افزایش مصرف خانگی، سهمیه صنایع عمده ممکن است محدود شود. با این حال، فولاد قائن با اجرای برنامه صرفه‌جویی و دریافت گواهی صرفه‌جویی توانسته است مصرف خود را مدیریت کند و بدون محدودیت از گاز استفاده کند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از شهروندان خواست با مدیریت مصرف انرژی و صرفه‌جویی خانگی، به حفظ پایداری شبکه گاز استان کمک کنند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.