بهرهبرداری از چهار پروژه راهداری در شهرستان قائنات همزمان با هفته دولت

به گزارش «پیام خاوران»، رقابتی رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان قائنات گفت: پروژه روکش آسفالت محور گریمنج-بیهود بطول ۹ کیلومتر با مبلغ هزینه شده ۲۲۰ میلیارد ریال، به نمایندگی از چهار پروژه راهداری شهرستان و با حضور معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان جنوبی وهمراهی معاون راهداری اداره کل افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: پروژه روکش آسفالت حفاظتی محور روستایی کلاته بالا نیز به طول ۶.۸ کیلومتر و با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال از دیگر پروژههای اجراشده در این شهرستان است که با هدف ارتقای کیفیت و ایمنی تردد در این محور به بهرهبرداری رسید.
رقابتی همچنین از تعمیراساسی ابنیه فنی محور بیرجند-قاین-خضری و پل های بزرگ سطح حوزه شهرستان خبر داد و گفت: این پروژه شامل تعمیر اساسی ۷ دستگاه پل با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال است که با هدف ارتقای ایمنی تردد و افزایش پایداری محور اجرا شده است.
وی یادآور شد اجرای عملیات روشنایی طولی در محور قاین-زیرکوه و قاین-گناباد با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال از دیگر پروژه های افتتاحی این شهرستان بوده است که در مجموع با بهره برداری از این چهار پروژه، اعتباری بالغ بر ۴۲۳ میلیارد ریال هزینه شده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :پروژه های راهداری ، قائنات ، هفته دولت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0