تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1397 - 14:37
کد خبر : 3476

محورهای مسدود شده بر اثر طوفان بازگشایی شد/ رفع مشکل قطعی برق در برخی شهرستان‌ها

محورهای مسدود شده بر اثر طوفان بازگشایی شد/ رفع مشکل قطعی برق در برخی شهرستان‌ها

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به مشکل قطعی برق در شهرستان‌های بیرجند، طبس، زیرکوه و قاین، گفت: مشکلات قطعی برق در همان ساعت اولیه با حضور نیروهای امدادی برطرف شد.

به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران”، ابوالحسن میرجلیلی اظهار داشت: شب گذشته بر اثر طوفان در برخی از شهرها و روستاهای خراسان‌جنوبی خسارت‌هایی ایجاد شد.

 

وی افزود: مسدود شدن محورهای مواصلاتی زیرکوه به خواف، نهبندان به زابل و زیرکوه به قاین مسدود شدند که با تلاش نیروهای امدادی و پلیس‌راه، این مسیرها بازگشایی شد.

 

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به مشکل قطعی برق در شهرستان‌های بیرجند، طبس، زیرکوه و قاین، گفت: مشکلات قطعی برق در همان ساعت اولیه با حضور نیروهای امدادی برطرف شد.

 

میرجلیلی خاطرنشان کرد: قطع درختان نیز از جمله خسارات اولیه طوفان شب گذشته در استان بوده است اما بررسی دقیق خسارات توسط تیم‌های ارزیاب در حال انجام است و تا فردا نتایج این بررسی‌ها اعلام خواهد شد.

 

از امروز تا دوشنبه هوا سردتر می‌شود/ یخبندان بعد طوفان!

 

کارشناس سازمان هواشناسی خراسان‌جنوبی نیز گفت: با گسترش زبانه هوای سرد در یکشنبه و دوشنبه، تشدید یخبندان در بیشتر شهرها و روستاهای استان پیش‌بینی می‌شود.

 

سمیه لطفی اظهار داشت: با توجه به استقرار جریانات پایدار در لایه میانی جو استان، در ۲۴ ساعت آینده جوی آرام برای بیشتر نقاط استان پیش‌بینی می‌شود، اما با تقویت تدریجی سیستم پرفشار از امروز تا صبح روز دوشنبه، کاهش دمای هوا قابل ملاحظه محسوس است که سبب وقوع یخبندان در بیشتر نقاط استان می‌شود.

 

وی افزود: بر همین اساس دمای هوا در بیرجند مرکز استان که دیشب ۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر بود امشب به ۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر می‌رسد و فردا شب نیز به ۶ درجه سانتی‌گراد زیر صفر افت می‌کند.

 

کارشناس سازمان هواشناسی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کاهش دما در استان از امروز تا روز دوشنبه بین ۸ تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد خواهد بود عنوان داشت: با گسترش زبانه هوای سرد در یکشنبه و دوشنبه، تشدید یخبندان در بیشتر شهرها و روستاهای استان پیش‌بینی می‌شود.

 

لطفی اضافه کرد: همچنین با توجه به گذر موج ناپایدار در بعدازظهر شنبه تا اوایل روز یکشنبه، ضمن افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید، گرد و خاک و بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی شده است.

 

منبع:فارس

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.