دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، صنعت برق خراسان جنوبی
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1403 - 8:42
کد خبر : 63849
| نویسنده: محمد قربانی

نصب بیش از 20هزار کنتور هوشمند برق در خراسان جنوبی

نصب بیش از 20هزار کنتور هوشمند برق در خراسان جنوبی

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: تاکنون بیش از 20 هزار و824 کنتور هوشمند برق در این استان نصب شده است.

به گزارش ” پیام خاوران ” ؛محسن بخشایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت:براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، نصب 5 هزار و538 کنتور برای مشترکان پرمصرف در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در حال حاضر حدود 1 درصد از مشترکان این استان بیش از 2.5 برابر الگوی در تعرفه خانگی و بیش از هزار کیلو وات ساعت در ماه در تعرفه تجاری، برق مصرف می‌کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به این که براساس برنامه‌ریزی انجام شده 5 هزار538 کنتور هوشمند ویژه پرمصرف‌ها نصب خواهد شد ، تعداد کنتورهای هوشمند نصب شده در استان را بیش از 20 هزار824 دستگاه اعلام کرد.

وی افزود: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا طی دو سال آینده، 16 هزار کنتور هوشمند به این تعداد اضافه کنیم و پس از نهایی شدن برنامه‌ریزی اجرای طرح، جزئیات بیشتر آن به اطلاع مردم عزیز استان خواهد رسید.

بخشایی یادآور شد : اولویت اجرای این طرح، نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان بدمصرف و پرمصرف خواهد بود.

انتهای پیام*/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.