سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی سالانه بر۸۰۰ هزارمترمربع ساخت وساز نظارت می کند

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی گفت: سالانه ۸۰۰ هزار متر مربع ساخت و ساز در نقاط شهری استان با نظارت مهندسان این مجموعه انجام می‌شود و این ساخت و سازها غیر از طرح‌های مسکن مهر و ملی است.

به گزارش “پیام خاوران“، حسین عباسی در آیین افتتاح ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان جنوبی که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: تلاش ما در نظام مهندسی ساختمان این است که با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، مسکن باکیفیت ساخته و تحویل مردم شود.

وی با تاکید بر اینکه هدف ما ارتقای دانش مهندسی است گفت: ۶۰۰ گروه ارزیابی ساخت ساختمان‌ها را سالانه در استان ارزیابی می‌کنند و به تخلفات مربوط در مراجع قضایی رسیدگی می‌شود.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه آموزش برای ما از اهمیت اساسی برخوردار است اضافه کرد: خراسان جنوبی از جمله استان‌های زلزله‌خیز کشور است و در ۷۰ سال اخیر از هفت زلزله مرگبار سه زلزله در خراسان جنوبی رخ داده است.

وی گفت: از مباحث ۲۲‌گانه مقررات ملی ساختمان که برخی از موارد آن مربوط به زلزله است، روی این موضوعات تمرکز زیادی داریم تا تلفات کمتری داشته باشیم.

عباسی افزود: ساخت و ساز در خراسان جنوبی با کیفیت بالا اجرا می‌شود و از متوسط کشوری ۲ و سه مرحله بالاتریم البته با ایده‌آل فاصله داریم.

وی بیان کرد: در ساخت و سازهای ملی هم همیشه کنار دولت بودیم و در طرح‌های اقدام ملی مسکن شهرستان‌های طبس و بیرجند، مهندسان با ۵۰ درصد حق‌الزحمه بر روند اجرای طرح‌ها نظارت می‌کنند و نظارت برخی ساخت و سازها برای افراد نیازمند هم به صورت رایگان انجام شده است.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح ساختمان اداری این سازمان گفت: این ساختمان با زیربنای هزار و ۵۰۰ متر مربع در چهار طبقه ساخته شده است.

بیشتر بخوانید    جشن محرومیت‌زدایی را برگزار می‌کنیم

وی اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه را ۱۰ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: مهمترین هدف از احداث این بنا که با مصالح بومی احداث شده، ارتقای سطح خدمات به مراجعان است.

عباسی شمار اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی را ۲ هزار و ۸۶۰ عضو ذکر کرد و گفت: ۵۰ درصد این اعضا فعال هستند و خدمات مهندسی را در هفت رشته به مردم ارائه می‌دهند.

حمید ملانوری استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم اظهار داشت: همه فعالان عرصه مدیریت شهری، از شهر به عنوان موجودی زنده یاد می کنند که رشد و توسعه یا عقب ماندگی آن به واسطه اقداماتی است که شهروندان یا مؤثرین در توسعه فضای شهری انجام می دهند.

وی با بیان اینکه در ساخت و سازهای شهری ارضاء ذائقه بصری مردم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، بیان کرد: روح و روان مردم با دیدن زیبایی‌های مناظر شهری آرام شده و نشاط اجتماعی را درپی دارد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: شهر همچون جوامع انسانی، زنده است و سازمان نظام مهندسی، همانند مدرسه ای غیر انتفاعی عمل می کند که با نظارت باعث تربیت شهر می شود.

ملانوری تصریح کرد: هر جامعه ای باید اصالت، هویت، رسم و رسوم فرهنگی خود را حفظ کند زیرا هر تغییری که در زندگی مردم  ایجاد می شود، می تواند در احوال فکری، اجتماعی و روانی آنها تأثیر گذار باشد.

ملانوری تأکید کرد: در طراحی‌ها و معماری‌ها هویت، فرهنگ ملی و دینی و نیز فرهنگ عمومی باید حفظ شود و معماری ایرانی و اسلامی ما همخوانی داشته باشد.

وی بر رعایت مسائل ایمنی و حفظ امنیت بناها در معماری و طراحی‌های ساختمان‌ها تأکید کرد و افزود: نوع معماری، فضای مهندسی شهر را  به سمت نشاط، شادابی و توسعه پیش می برد.

بیشتر بخوانید   هیات مدیره جدید سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی را بشناسید/نصرآبادی رئیس سازمان ماند+ تصاویر

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که ساختمان‌های فاخر باعث معرفی شهر می شوند، گفت: به عنوان مثال در سفر اخیر رئیس جمهور و وزرای کابینه از کیفیت و ظرفیت فرهنگسرای شهر تقدیر شد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها