گزارشی ازبیمارستان ایران مهر:

بیمارستان ایران مهر بیرجند مکانی برای کاهش درد بیماران سرطانی

پیام خاوران| یکی از معدود مراکز درمانی، بیمارستان ایران مهر بیرجند است، مکانی برای کاهش درد بیماران سرطانی و … جایی که چند سالی است سنگینی کوله بیماران را برای درمان، سبک تر و رنج سفرشان را به دیگر استان ها کم کرده است

به گزارش پایگاه خبری پیام خاوران  ورود به بیمارستان برای آن هایی که دغدغه درمان دارند یا ندارند، اضطراب آور است؛ فضای با ناله های هر از گاه کوتاه و بلند بیماران، بوی نامطبوع مواد ضد عفونی کننده و … و انگشت شمارند مراکز درمانی که با سلیقه ای هر چند ناچیز سختی و زمختی فضای بیمارستان را به محیطی آرام بخش و دلنواز تبدیل کرده اند.

 

اما یکی از معدود مراکز درمانی، بیمارستان ایران مهر بیرجند است، مکانی برای کاهش درد بیماران سرطانی و … جایی که چند سالی است سنگینی کوله بیماران را برای درمان، سبک تر و رنج سفرشان را به دیگر استان ها کم کرده است.

 

وارد که می شوی، مکانی متفاوت از دیگر بیمارستان ها در قاب چشم دلربایی می کند، سکوت حاکم بر فضا، تمیزی و برق خیره کننده در و دیوار، طراحی های زیبا و دلنشین و … در خاطر هر فردی می نشیند و برای لحظه ای درد را دور می کند.

 

برای لحظاتی فراموش می کنی این جا بیمارستان است، شاید تصور قدم زدن در هتل چند ستاره برای به تصویر کشیدن آن بی شباهت نباشد، تک تک اتاق ها از بخش بستری بیماران سرپایی گرفته تا اتاق کودکان با نور آبی ملایم و تزیینات رنگارنگ ریز و درشت بر سقف اتاق ها با سلیقه ای خاص طراحی شده است.

 

این جا بوی نامطبوع مواد ضدعفونی کننده کسی را آزار نمی دهد، کنار تخت کودکان وسایل و اسباب بازی های رنگارنگ از عروسک گرفته تا موتور و ماشین های شارژی با سلیقه ای خاص چیده شده و در انتظار کودکان درد کشیده و بیمار است.

 

آرامش در نقطه نقطه بیمارستان موج می زند، از راهروها و اتاق هایی که با تصاویر و قاب عکس های زیبا و سنتی طراحی شده است تا سالن انتظار همراهان، مکانی که به تعبیر رئیس بیمارستان ایران مهر بیرجند با کمک های مردمی ساخته شده و محیطی سرشار از آرامش برای بیماران است. این جا فرشتگان به جای مریض ها برای خیران «امن یجیب » می خوانند.

بیشتر بخوانید   مشارکت 3800 دانش آموز و معلم خراسان جنوبی در بهینه سازی مصرف گاز + عکس

 

کمک 13 میلیارد تومانی خیران

سید «محمود حسینی» هزینه ساخت بیمارستان را در سال های گذشته با زیربنای شش هزار مترمربع 13 میلیارد تومان اعلام می کند که 80 تا 90 درصد آن با دست های پر مهر خیران پایه ریزی شد.

 

مدیر عامل مجمع خیران سلامت، گریزی هم به بخش های بیمارستان می زند که شامل شیمی درمانی، اطفال و بزرگ سال، سرپایی و بستری، درمانگاه، رادیوتراپی و آزمایشگاه است و تاکید می کند که بخش هایی از آن برای بیماران هزینه بر نیست و فقط داروخانه بیشترین هزینه را برای آن ها دارد.

 

وی از دو خیر برجسته به نیکی یاد می کند، یکی ورثه حاج حسین امینی که زمینی اهدا کردند و قسمتی از آن برای دیگر هزینه های بیمارستان فروخته شد و حالا به پاس کمک هایش تندیسی در ابتدای ورود به بیمارستان در قاب نگاه مراجعه کنندگان قرار گرفته است.

 

او کمک های یک خیر تهرانی را هم فراموش نشدنی می داند آن جا که کمک میلیاردی اش پایه هایی برای بنای بیمارستان خیر ساز استان شد، البته از او به عنوان جانباز بالای 60 درصد یاد می کند، روشندل است اما چشم دلش آن سوی خرج کردن میلیاردی را دیده است.

 

سهم خیران استان به ویژه آن ها که ارقام پایین تری در این بنای خیر به یادگار گذاشته اند را هم فراموش نمی کند و می گوید: بسیاری از کارمندان، معلمان و … در قالب کسر از حقوق به این کار خیر همت گماشته اند و برای همین احداث پروژه سه سال بیشتر زمان نبرد تا وجودش گرمابخش بیماران سرطانی باشد.

 

وی آن طور که می گوید: زمستان 95 آغاز به کار بخش شیمی درمانی بیمارستان، مرهمی بر درد بیماران سرطانی استان شد و سال 96 رادیوتراپی و دستگاه شتاب دهنده، بخش بستری و داروخانه راه اندازی شد تا چرخه درمان این بیمارستان تکمیل شود.

بیشتر بخوانید   42 میلیارد تومان اعتبار برای تأمین زیرساخت برق در سایت‌های نهضت ملی مسکن خراسان جنوبی هزینه شد

 

حالا سه سال است که رنج سفر به شهرهای دیگر از دوش بیماران سرطانی استان برداشته شده است و افراد با کوله بار سبک تری وارد چرخه درمان می شوند چرا که به گفته وی، بیماران زیادی به دلیل تعدد مراحل درمان و مسافت طولانی عطای درمان را به لقایش می بخشیدند و تحمل درد را بر هزینه بالا و رنج سفر ترجیح می دادند چون سرطان با یک بار رفتن درمان نمی شود و به یک دوره 40 تا 50 روزه نیاز دارد.

 

نیاز2 میلیارد تومانی برای اقامتگاه بیماران

بنا بر آماری که ارائه می دهد، از ابتدای راه اندازی تا پایان شهریور امسال 9 هزار و 498 بار مراجعه با چهار هزار و 335 بیمار از خدمات مرکز شیمی درمانی، هفت هزار و 95 بار مراجعه با 559 بیمار از تیر 96 تا پایان شهریور امسال از خدمات رادیوتراپی و 536 بیمار نیز از دی 96 تا پایان شهریور امسال از خدمات بستری این بیمارستان بهره مند شده اند.

 

او فکر همه جا را کرده است و برای تامین مرکزی برای اقامت همراهان بیمار هم تلاش می کند تا آن ها نیز سهم شان از همراهی جگرگوشه شان سرگردانی در کوچه و خیابان نباشد اما با توجه به قرارگیری مکان فعلی در حاجی آباد به دلیل دوری از بیمارستان استقبال چندانی از آن نمی شود برای همین دست به کار شده و آستین همت را بالا زده است و زمینی با کمک مجمع خیران سلامت از بنیاد مستضعفان خریداری شده است.

 

هر چند در ذکر آمار و اعداد وسوسه خاصی به خرج می دهد چرا که با شرایط اقتصادی فعلی نمی خواهد خاطر مردم را آزرده کند اما دل به دریا می زند و از نیاز دو میلیارد تومانی برای راه اندازی اقامتگاه بیماران در استان خبر می دهد و این که در مرحله پرداخت اقساط آن است و برای به سرانجام رسیدن، نیاز به دستان سخاوتمند نیکوکاران و خیران دارد.  خبر خوشی که لبخند را مهمان چهره اش می کند و با جدیت تمام آن را بر زبان می آورد این است که از ابتدای تاسیس بیمارستان، هیچ بیماری رنج عزیمت به دیگر استان ها را متحمل نشده و این موضوع برایش مسرت بخش است.

بیشتر بخوانید   پوشاندن پلاک برای تردد شبانه توقیف خودرو را در پی دارد

 

حسینی، آسوده خاطر می گوید: مشکلات کادر درمانی را پشت سر گذاشتیم اما با این که بیمارستان مراحل تکمیل را پشت سر گذاشته است از نیاز به فضای اورژانسی هم می گوید و بر توسعه بخش بستری برای خدمات رسانی بیشتر به بیماران تاکید دارد.

هر چند تجهیزات بیمارستان را هم به روز و آزمایشگاه را مطلوب می داند اما نیاز به دستگاه شتاب دهنده پیشرفته تر را منکر نمی شود و از پیگیری برای خرید آن خبر می دهد.

 

جای خالی دستگاه سی تی سیمولاتور هم در بیمارستان محسوس است و بیمارستان ولی عصر(ع) بیماران را برای این بخش پوشش می دهد، البته قیمت هر دو دستگاه را بسیار بالا اعلام می کند و معتقد است همت خیران می تواند باری بزرگ از دوش بیماران و بیمارستان کم کند.

 

دغدغه ای که این روزها علاوه بر تهیه دستگاه های پیشرفته، توسعه بیمارستان، احداث اقامتگاه بیماران و … ذهنش را به خود مشغول کرده است تهیه داروی بیماران است و این که گاهی شنیده می شود دارویی کمیاب است یا موجود نیست نگرانی اش را دو چندان می کند، البته برخی شرکت ها که به طور نقدی اقدام به فروش دارو می کنند نیز حساب و کتابش را بر هم زده است چرا که به گفته وی کمبود نقدینگی یکی از چالش های پیش روست.

 

او همکاری برخی بیمه ها را در پرداخت به موقع هزینه ها قابل توجه می داند و خواستار پرداخت به موقع بدهی توسط دیگر بیمه هاست چرا که این موضوع نگرانی برای تامین داروی بیماران را کمتر می کند./منبع:خراسان

انتهای پیام#

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها