کارگاه هوش مصنوعی در خراسان جنوبی راه‌اندازی می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از تصویب راه‌اندازی کارگاه هوش مصنوعی در استان در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌ گذاری خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران“، مهدی جعفری امروز در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌ گذاری خراسان جنوبی، اظهار داشت: نیروی انسانی توانمند اساسی‌ترین عنصر جامعه برای رونق تولید است و  یادگیری هر مهارتی به جوانان کمک می‌کند تا به راحتی وارد بازار کار شوند. آموزش‌های مهارتی به عنوان حلقه مفقوده توسعه و ایجاد اشتغال است و ترویج مهارت‌آموزی ضرورت امروز جامعه به شمار می‌رود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر حمایت ویژه از مهارت‌آموزان استان برای اعزام به مسابقات ملی مهارت آموزی گفت: فنی و حرفه‌ای در زمینه تأمین مالی اعزام مهارت آموزان پیگیری لازم را انجام می‌دهد. لازم است صندوق کارآفرینی امید حمایت‌های لازم تسهیلاتی را در زمینه روستای بدون بیکار داشته باشد.

جعفری بیان کرد: در سال جاری ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل جزء سه بند «ب» تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به استان اختصاص یافته است. این اعتبارات بین ۱۴ نهاد عامل توزیع شده که بیشترین مقدار با ۲۱.۷ درصد به بسیج سازندگی و بنیاد برکت اختصاص یافته است‌.

وی با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی کارگاه هوش مصنوعی در استان، متذکر شد: اداره کل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی فضاهای کار خالی را به استانداری معرفی کند تا در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت ۱۹ مرکز دولتی با ۱۰۲ کارگاه در استان، گفت: سال گذشته بیش از ۲۳ هزار نفر در استان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته‌اند.

حسن کامرانی‌‌فرد با اشاره به فعالیت سه دپارتمان معدن در نهبندان، صنعت لاستیک در کویرتایر و گوهر تراشی فردوس، بیان کرد: ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات مختلف در دپارتمان معدن نهبندان وجود دارد.

بیشتر بخوانید   قرارگاه خدمت رسانی شهید تقی پور خراسان جنوبی در استان لرستان فعال شد + تصاویر

وی با بیان اینکه پارسال مجوز فعالیت ۴۱۵ آموزشگاه آزاد صادر شده، اظهار داشت: در دولت سیزدهم ۲۱۹ میلیارد ریال اعتبار در زمینه تأمین تجهیزات کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در ۵۰ حرفه شغلی استان هزینه شده است.

کامرانی‌فرد از پیشرفت ۸۰ درصدی مرکز فنی و حرفه‌ای طبس خبر داد و گفت: مرکز فنی و حرفه ای شهرستان زیرکوه نیز در دست اجراست.

وی با اشاره به کمبود اعتبار و کاهش تخصیص اعتبار به حوزه فنی و حرفه‌ای استان، بیان کرد: خراسان جنوبی، رتبه‌های پایانی کشور را در زمینه تخصیص اعتبارات استانی دارد به گونه‌ای که سال گذشته تنها ۴۳ میلیارد ریال اعتبار برای مهارت‌ آموزی تخصیص یافته که رقم بسیار پایینی است.

کامرانی‌فرد خواستار اختصاص ۱۰ درصد اعتبار فروش اموال اسقاطی دستگاه‌های اجرایی استان براساس قانون به حوزه فنی و حرفه‌ای شد و گفت: تخصیص ۲۷ میلیارد ریال برای راه اندازی کارگاه هوش مصنوعی، تخصیص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی کارگاه تعمیر ماشین‌های سنگین و تخصیص ۷۰۰ میلیارد ریال برای بروزرسانی تجهیزات ۱۰۲ کارگاه آموزشی مورد نیاز است.

در پایان این کارگروه، راه‌اندازی کارگاه هوش مصنوعی در استان مصوب شد.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها