شهرستان فردوس صاحب استخر ذخیره آبهای سطحی است

شهردارفردوس گفت: استخر ذخیره آبهای سطحی یکی از کارهای ارزشمند انجام شده در این شهرستان است که در گنجایش 70هزارمتر مکعب آبگیری و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش  پایگاه خبری “پیام خاوران “حسین اکبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مطالعات این استخر ازسال 98 انجام و سال 99 و 1400 فاز صفر و یک و سال 1401 به بهره برداری کامل رسید.

وی با بیان اینکه این استخر ذخیره آبهای سطحی ،گنجایش 70هزارمتر مکعب ابگیری را دارد افزود: این استخر با هدف حفظ وجمع آوری آبهای سطحی ایجاد شد تا توسط یک کانال ساحلی تمام آب سطح شهربه این کانال متصل وبه استخر اصلی هدایت گردد.

شهردار فردوس با بیان اینکه این استخر در پایین دست شهر احداث شده است اظهارکرد: با احداث استخر ذخیره آب که توسط شهرداری احداث شد،تمام ابهای که در سطح معابر و کوچه ها براثر بارندگی جاری می‌شود به کانال جمع آوری آبهای سطحی منتقل وبه پایین دست شهر هدایت می شود .

اکبری گفت: این اتفاق سبب شد سال گذشته با بارندگی 21 میلیمتری در شهر، این استخرکاملآ شود وحجم آبی که ذخیره وتبدیل به ارزش شد 700 میلیون تومان بود که در داخل استخر جمع آوری شد.

وی با اشاره به اینکه در سال زراعی جدید که شاهد بارندگی خواهیم بود امید است استخر آبگیری شود ادامه داد: الگوی ما از چند وجه قابل تحمل است، یکی اینکه شهرداری 2.5 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده و در یک آبگیری 700میلیون تومان تامین شد و اگر امکانات طوری باشد که همه آب ظرف همین ماه استفاده کنیم دوباره استخر ابگیری می شود با پر وخالی شدن استخر هزینه آن تامین میشود.

شهردار فردوس ادامه داد: احداث استخر مزبور از لحاظ پدافند غیرعامل نیز مورد توجه است چرا که ما یک استخر آب داریم که اگر مشکلی برای شهرستان رخ دهد با کیفیت ترین آب در این استخر وجود دارد که بین 8 تا 10 روزمصرف آب شهر با کلر زنی تامین می کند ازسوی دیگر در بحث اقتصاد مقاومتی است که بهره برداری از امکانات، یکی از نعمتهای خدادادی بارندگی است که در سطح معابر رخ می دهد و جاری شدن آب اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد ،حفظ منابع آبی رافعال کرده واقتصاد مقاومتی رقم خورد است.

بیشتر بخوانید   مهارت آموزی ۹۵ نفر از معلولین در خراسان جنوبی

اکبری گفت: چهارهکتار زمین پایین دست استخر وجود دارد که در تدارک هستیم کشت گندم را با آب استخر اجرایی کنیم واز آب استفاده بهینه صورت گیرد ومی توان برای کشاورزی کشت گندم استفاده کرد .

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها