احداث ۲۹ پارک در ۲۹ شهر خراسان جنوبی در برنامه کاری شهرداران قرار گرفت

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی توجه به توسعه فضای سبز شهرها و روستاها را از برنامه‌های اولویت دار استان عنوان کرد و گفت: با مساعدت استاندار احداث ۲۹ پارک در ۲۹ شهر استان در برنامه کاری شهرداران قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران “ ؛ سیدکمال الدین میرجعفریان شامگاه سه شنبه با بیان این مطلب در برنامه زنده تلویزیونی گفتمان هفته شبکه خاوران اظهار داشت: علیرغم محدودیتهای مالی دولت، با پیگیریهای جدی شخص استاندار، اعتبارات شهرداریها و دهیاریهای استان در سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

وی با بیان اینکه فضاهای شهری و روستایی استان در سایه افزایش چشمگیر اعتبارات شهرداری ها و دهیاری ها متحول شده است تأکید کرد: میزان اعتبارات تزریق شده به شهرداری ها ۶۳ درصد و به دهیاری ها ۷۰ درصد رشد داشته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: توسعه فضاهای سبز شهری، بهسازی معابر، ایجاد کمربند سبز و زیباسازی ورودی های شهرها و روستاها از جمله طرح هایی است که از سال گذشته در سطح روستاها و شهرها عملیاتی شده است.

وی توجه به توسعه فضای سبز شهرها و روستاها را از برنامه‌های اولویت دار استان از سال گذشته تاکنون عنوان کرد و گفت: در همین راستا با مساعدت استاندار احداث ۲۹ پارک در ۲۹ شهر استان در برنامه کاری شهرداران قرار گرفت.

میرجعفریان با اشاره به این که پروژه احداث این پارک ها به طور میانگین ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد،افزود:با احداث این پارک ها سرانه فضای سبز استان از ۶ مترمربع به میانگین کشوری ۸ مترمربع می رسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: از دیگر اقداماتی که به منظور توسعه فضاهای سبز عملیاتی شد، اجرای کمربند سبز در شهرها و کاشت درخت در ورودی‌ و خروجی روستاهاست.

وی اظهارکرد: این طرح، ضمن افزایش سرانه فضای سبز و کمک به بانشاط سازی محیط، مانع توسعه نامتوازن شهرها و روستاها شده و از بروز گرد و غبار جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید   عملیات بهسازی و ایمن‌سازی محورهای کویری شرق کشور آغاز شد

میرجعفریان از هدف گذاری های صورت گرفته برای بازآفرینی محلات هدف و بهسازی بافت های فرسوده گفت و خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزار و ۱۰۰ هکتار از بافت های فرسوده شهرهای استان، طرح مصوب دارد که طی آن وضعیت موجود بافت ها به طول کامل نیاز سنجی گشته و بر همین اساس نقشه راهی شامل زیرساخت‌ های درمانی، آموزشی، ورزشی و فضای سبز تهیه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: در راستای احیای بافت‌های فرسوده، مشوق های ویژه ای از جمله لحاظ تراکم بالا و پرداخت تسهیلات خاص بانکی درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه شهروندان ساکن در این مناطق می توانند با مراجعه به راه و شهرسازی و شهرداری از این تسهیلات بهره مند شوند، اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، چنانچه تعدادی از اهالی واحدهای خود را تجمیع نمایند می توانند با قطعات بزرگتر از تراکم بیشتری برخوردار شوند و واحدهای مناسب تری احداث کنند.

میرجعفریان در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت طرح های جامع و تفصیلی ۳۰ شهر و طرح های هادی ۱۷۸۰ روستای استان اشاره کرد و گفت: با توجه به تازه تأسیس بودن برخی شهرهای استان، در حال حاضر ۱۹ شهر استان طرح جامع و ۱۵ شهر هم طرح تفصیلی دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر عمر ۱۰ ساله طرح های جامع افزود: در برخی شهرها مثل بیرجند، طرح جامع نیاز به بازنگری دارد و در حال تدوین است.

وی یادآور شد: از مجموع ۱۷۸۰ روستای استان، ۹۰۰ روستا بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارد که از این تعداد برای ۵۰ درصد روستا طرح هادی تهیه شده و بیش از ۴۰ درصد این طرح های هادی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید   13 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد خراسان جنوبی آزاد شدند/ کمک ۳۰ میلیون تومانی مردم در پویش مهربانی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی  افزود:طرح های جامع شهری و هادی روستایی، محدوده و حریم مناطق را تعیین می کند تا مانع ساخت و سازهای غیرمجاز و غیر اصولی شده از لطمه به منظر و سیمای منطقه جلوگیری می کند.

انتهای پیام

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها