کمبود پزشک متخصص درمراکز درمانی تأمین اجتماعی خراسان جنوبی

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکل کمبود پزشک متخصص بزرگترین چالش مراکز درمانی استان است گفت: مراکز درمانی ملکی سازمان در استان از لحاظ زیرساخت در شرایط مطلوبی است و ظرفیت‌های خوبی برای فعال‌شدن دارد.

به گزارش” پیام خاوران “، فرزاد فیروزی ظهر امروز در دیدار با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس آخرین آمار سالانه در مجموع ۴ میلیون و ۶۶۰ هزار مورد خدمت در سال گذشته توسط مدیریت درمان به بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان ارائه شده است.

 

وی بیان کرد: از این میزان ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار خدمت به صورت رایگان در مراکز وابسته به سازمان بوده و ۲ میلیون و ۴۶۰ هزار مورد خدمت نیز از طریق مراکز طرف قرارداد ارائه شده است.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: در این راستا ۴۸ درصد خدمات به بیمه شدگان این استان به صورت رایگان ارائه شده که از متوسط کشوری بالاتر است.

 

فیروزی با اشاره به اینکه واحدهای سازمان تامین اجتماعی در سال گذشته در مجموع ۱۵ هزار و ۵۲۱ بیمار را بستری کرده‌اند تصریح کرد: هزینه بستری ۲۶ هزار و ۳۵۱ بیمار نیز به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است.

 

وی یادآور شد: بررسی عملکرد مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی نشان می‌دهد که طی سال گذشته این مراکز موفق به کسب بالاترین رتبه ضریب اشغال تخت، رتبه اول بازگردانی تخت در سطح کشور شده‌اند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحران کرونا نیز کارکنان مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان خدمات شایان توجهی ارائه دادند گفت: تعدادی از کارکنان هم مبتلا به کرونا شدند اما بهبود یافتند‌.

 

فیروزی تاکید کرد: در بازه زمانی شیوع کرونا از اسفندماه سال گذشته تاکنون تمامی مراکز درمانی تامین اجتماعی خراسان جنوبی در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها در نهبندان، طبس، فردوس و قائن همزمان و دوشادوش با مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی به ارائه خدمات پرداختند.

بیشتر بخوانید   فرایند جذب تسهیلات در بانک ها سرعت گیرد

 

وی افزود: در مرکز استان بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) و بیمارستان شهید دکتر رحیمی بیرجند از ابتدای شروع اپیدمی کرونا بیش از هزار بیمار حاد تنفسی را پذیرش کرده‌اند که از این تعداد ۳۱۰ بیمار بستری، ۸۷ نفر هم به بیمارستان ولی عصر(عج) اعزام شدند و مابقی به صورت سرپایی درمان شدند.

 

فیروزی تاکید کرد: مراکز درمانی تامین اجتماعی علاوه بر خدماتی که به بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا ارائه دادند بخش بزرگی از بار مراجعان غیر کرونایی استان را نیز به عهده داشتند که اگر مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی نبودند مراکز دانشگاهی دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شدند علاوه بر این سرعت پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر در سالهای اخیر بی سابقه بوده است.

 

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی از ارائه خدمت به صورت درمان مستقیم در مناطق محروم انتفاع ندارد بلکه هزینه می‌کند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: هدف ما این است که سفره درمان را برای استفاده بیمه شدگان در استان گسترده‌تر کنیم.

 

فیروزی از ساخت مرکز همایش مدیریت درمان اجتماعی به عنوان پروژه‌های مهم خبر داد و گفت: این مرکز در زمینی به مساحت ۳ هکتار جنب بیمارستان حضرت ابوالفضل العباس (ع) ساخته خواهد شد که یک پروژه ارزشمند برای استان است.

 

وی تاکید کرد: این پروژه امسال در ردیف بودجه سازمان قرار دارد و برای تخصیص آن اقدام شده است.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی‌ مشکل کمبود پزشک متخصص را بزرگترین چالش مراکز درمانی تامین اجتماعی استان دانست و بیان کرد: طرح تحول سلامت با پرداختی بیشتر از تعرفه دولتی به پزشکان در برخی مناطق آنها را پایبند دانشگاه علوم پزشکی کرده و پزشکان رغبتی برای کار در مراکز تامین اجتماعی ندارند در نتیجه بخش بزرگی از زیرساخت‌های بالقوه در مراکز درمانی تامین اجتماعی به دلیل کمبود پزشک بالفعل نشده است.

بیشتر بخوانید   مطالبات کشاورزان خراسان جنوبی پرداخت شد

 

مشیرالحق عابدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: در سال گذشته بیشترین همکاری و مساعدت را از جانب تامین اجتماعی در حوزه توسعه اقتصادی استان داشتیم.

 

وی افزود: جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و عدم ثبات شغلی که نشان حضور مستمر مسئولین تامین اجتماعی در کارگاه‌ها با رویکرد حل مشکل است بسیار قابل تحسین است.

 

معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در شرایطی که بیماری کرونا گریبان‌گیر همه کشورهای جهان شده است سازمان تامین اجتماعی هم در کشور و هم در سطح استان خیلی خوب عمل کرد.

 

عابدی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی نقش عمده‌ای در تامین معیشت کارگران شاغل در بخش‌های تولیدی کشاورزی و صنعتی دارد و از این نظر جای تقدیر و تشکر دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: همکاری و تلاش بخش درمان تامین اجتماعی در راستای رفع مشکلات کارگران و بخش تولید که در جامعه رخ داده راهگشا خواهد بود

منبع : تسنیم

ا

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها