۵ خوراکی مفید برای داشتن روده سالم

روده سالم سنگ بنای تندرستی کلی است و گنجاندن غذاهای فوق العاده در رژیم غذایی شما می تواند به طور قابل توجهی به حفظ سلامت روده کمک کند.

به گزارش« پیام خاوران » گنجاندن سوپرغذاها در رژیم غذایی روزانه یک راه پیشگیرانه و خوشمزه برای حمایت از سلامت روده است. به یاد داشته باشید، روده‌ای که به‌خوبی تغذیه شده باشد، نه‌تنها به هضم غذا کمک می‌کند، بلکه نقش حیاتی در ارتقای سلامت و شادابی بدن ایفا می‌کند.

سوپر غذاها نقش مهمی در حمایت از هضم غذا و تقویت ارتباط روده و مغز دارند.

سوپرغذاها برای سلامت روده مهم هستند، زیرا سرشار از مواد مغذی، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر هستند که از رشد باکتری‌های مفید در روده، معروف به پروبیوتیک‌ها، حمایت می‌کنند. این غذاها می توانند به حفظ تعادل سالم میکروبیوتای روده کمک کنند، که برای هضم، جذب مواد مغذی و عملکرد کلی سیستم ایمنی ضروری است.

اگر خیلی مطمئن نیستید که روده‌تان سالم باشد، یکسری علایم وجود دارد که درصورت بیماری روده، به شما هشدار می‌دهد.

ماست و غذاهای تخمیری

پروبیوتیک ها ابرقهرمانان سلامت روده هستند و ماست و سایر غذاهای تخمیر شده منابع غنی این باکتری های مفید هستند. این پروبیوتیک ها به حفظ تعادل سالم میکروارگانیسم ها در روده کمک می کنند، از هضم غذا حمایت می کنند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. ماست، کفیر، کلم ترش و کیمچی را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا دوز خوشمزه ای از پروبیوتیک ها داشته باشید.

توت‌ها

انواع توت ها سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین هستند و نه تنها یک افزودنی خوشمزه به وعده های غذایی شما هستند، بلکه فواید قابل توجهی برای روده شما دارند. فیبر موجود در توت ها حرکات سالم روده را تقویت می کند و از رشد باکتری های مفید روده حمایت می کند. زغال اخته، تمشک و توت فرنگی به ویژه غنی از پلی فنول هستند که به میکروبیوتای انعطاف پذیر روده کمک می کند.

بیشتر بخوانید   این سرکه را بخورید تا زودتر لاغر شوید

در برخی از مواقع مشکلات پوستی از یک بیماری درونی مهم نشات میگیرد، که شناختن علائم های این بیماری ها به شما برای درمان کمک زیادی خواهد کرد.

سبزیجات

اسفناج، کلم پیچ و سایر سبزیجات برگدار منبع تغذیه ای هستند که سلامت روده را ارتقا می دهند. این سبزی ها سرشار از فیبر هستند و از یبوست جلوگیری می کنند و از پوشش سالم روده حمایت می کنند. علاوه بر این، آنها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند که به سلامت کلی گوارش کمک می کنند.

زنجبیل

زنجبیل که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته شده است، قرن هاست که برای کاهش ناراحتی های گوارشی استفاده می شود. به تقویت دستگاه گوارش، کاهش التهاب و افزایش جذب مواد مغذی کمک می کند. زنجبیل تازه را در وعده های غذایی خود بگنجانید یا از یک فنجان چای زنجبیل لذت ببرید تا از فواید گوارشی آن بهره مند شوید.

دانه چیا

این دانه های ریز منبع غنی از فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که آنها را به گزینه ای عالی برای ارتقای سلامت روده تبدیل می کند. دانه های چیا وقتی خیسانده می شوند، ماده ژل مانندی تشکیل می دهند که می تواند به تنظیم حرکات روده و حمایت از رشد باکتری های مفید در روده کمک کند.

منبع : ايسنا

انتهای پیام

 

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها