پیک بار مصرف برق در خراسان جنوبی ۷.۵ درصد رشد یافت/خراسان جنوبی در وضعیت قرمز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: مصرف برق استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷.۵ درصد رشد یافت.

به گزارش” پیام خاوران “، مهدی دادگر اظهار داشت: این موضوع با وجود انجام فعالیت‌های گسترده مدیریت مصرف برق، نشان از افزایش مصرف بیش از حد مشترکان دارد.

وی بیان کرد: در این راستا مصرف در استان به میزان ۲۹۴٫۲ برای پیک روزانه رسیده که حدود ۱۶٫۲ مگاوات از برنامه تعریف شده از طرف شرکت مادر تخصصی بالاتر بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: در پیک شب نیز بیشترین مصرف ۳۰۹٫۴ مگاوات بوده است که ۳۱٫۴ مگاوات از برنامه تعریف شده بالاتر بوده است.

وی با اشاره به مصرف برق استان در محدوده قرمز نیز گفت: با توجه به تراز تولید و مصرف برق در کشور عددی به عنوان سقف پیک بار هفتگی برای هر شرکت توزیع برق لحاظ می‌شود، سپس میزان بار روزانه شرکت (استان) پایش شده و با توجه به سقف از پیش اعلام شده در صورت افزایش مصرف استان از سهمیه ابلاغی، استان در محدوده قرمز مصرف قرار می‌گیرد.

دادگر ادامه داد: در صورت ورود به محدوده قرمز مصرف لازم است مشترکان برای جلوگیری از اعمال خاموشی و قرار گرفتن در محدوده مجاز مصرف نسبت به کاهش ۱۰ درصد مصارف خود اقدام کنند.

خراسان جنوبی از ابتدای هفته جاری در وضعیت قرمز مصرف برق کشور قرار دارد

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی از ابتدای هفته جاری در وضعیت قرمز مصرف برق کشور قرار دارد، تاکید کرد: بیشترین میزان مصرف در سال جاری تاکنون در تاریخ چهارم مرداد امسال ساعت ۲۱ پیک بار استان به میزان ۳۰۹٫۴ مگاوات ثبت شده است.

بیشتر بخوانید   ماموران شرکت گاز برای قرائت کنتور تا اطلاع ثانوی به درب منازل مراجعه نمی کنند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به روزهای گرم پیش رو در تابستان جاری و افزایش مصرف برق، نیاز به اعمال تدابیر مدیریت مصرف از سوی مشترکان در استان است که امید است کماکان با همراهی مشترکان شرایط تامین برق پایدار و بدون خاموشی فراهم شود.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده در خصوص افزایش پیک مصرف برق ادامه داد: عقد بیش از هزار و ۱۹۷ مورد تفاهم‌نامه همکاری در مدیریت بار شبکه سراسری با مشترکان صنعتی، کشاورزی، اداری، انجام فعالیت‌های گسترده فرهنگی اعم از نصب بنرها، ارسال پیامک، انجام چندین مورد مصاحبه‌های تلویزیونی، فعالیت‌های تبلیغاتی و فرهنگی مدیریت مصرف و… از جمله اقداماتی هستند که شرکت توزیع نیروی برق در خصوص ترغیب مشترکان برای رعایت اصول مدیریت مصرف و کاهش پیک انجام داده است.

دادگر افزود: در این زمینه مجهز کردن مشترکان کشاورزی و صنعتی به تجهیزات قطع برق از راه دور نیز یکی دیگر از اقدامات پیش بینی شده در موضوع کاهش پیک مصرف برق است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تاکید کرد: در قبال همکاری در راستای تفاهم نامه‌های یاد شده مشوق‌های مالی قابل توجهی برای اعمال در قبوض برق پیش بینی شده است.

وی درباره امکان قطعی برق در استان نیز گفت: با توجه به اینکه مدیریت بار شبکه سراسری از طریق دیسپاچینگ ملی ایران صورت می‌گیرد، در صورت عدم رعایت اصول مدیریت مصرف برق از سوی مشترکان و منفی شدن تراز تولید نیروگاهی کشور نسبت به مصرف، با توجه به ملاحظات فنی و پایدار شبکه امکان قطعی برق در هر استان وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید   برگزاری کنگره ملي شهداي خراسان جنوبي، اقدامي ارزشمند، مؤثر و شايسته قدرداني و شکرگزاري است

دادگربا اشاره به نرم مصرف برق در استان افزود: در تعدادی از روزهای امسال شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ردیف پرمصرف‌ترین استان‌های کشور از لحاظ درصد افزایش مصرف در ساعات پیک برق قرار گرفت که در این خصوص می‌توان استان خراسان جنوبی را استانی با درصد بالای افزایش مصرف برق در کشور دانست.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی عدم استفاده از وسایل برقی پر مصرف مانند جاروبرقی، لباسشویی، اتو و … در ساعت‌های پیک بار و انتقال آن به ساعات دیگرتنظیم دمای وسایل سرمایشی روی دمای آسایش (۲۴ تا ۲۵ درجه) و عدم استفاده از کولرهای آبی روی دور تند آنها،استفاده از روشنایی طبیعی روز برای اماکن مسکونی، اداری و … و پرهیز از روشن کردن چراغ‌ها در طول روز را از جمله اقداماتی دانست که در کاهش مصرف برق موثر است.

دادگر افزود: همچنین راه اندازی سیستم‌های سرمایشی همزمان با شروع ساعات کار و خاموش کردن آنها یک ساعت قبل از خاتمه ساعت کار اداری، خاموش کردن وسایل برقی اعم از کامپیوترها، پرینترها و از مدار خارج کردن روشنایی بعد از ساعت کاری، جابجایی تعطیلی کارکنان از روز جمعه به ایام هفته و همچنین تغییر ساعت شیفت‌های استراحت به ساعت‌های پیک در طول روز برای صنایع استان،استفاده از مولدین دیزلی مشترکین برای تولید برق در ساعات پیک بار و برخورداری از تشویق‌های پیش بینی شده در این خصوص از دیگر راهکارهایی است که برای کاهش مصرف برق باید مد نظر قرار گرفته شود.

انتهای پیام/

 

 

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها