روند اجرای پروژه راه آهن خراسان جنوبی سرعت گیرد

استاندار خراسان جنوبی،سرعت بخشیدن به روند اجرای پروژه راه آهن استان را خواستار شد.

به گزارش “پیام خاوران“، جواد قناعت با بیان این مطلب در جلسه دیدار مدیر عامل گروه ریلی احداث راه آهن بیرجند – قاین – یونسی، به مطالبه مردم در این زمینه تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش راه آهن در توسعه استان، خاطرنشان کرد: راه آهن از زیرساخت‌ های بسیار مهم در پیشرفت استان به شمار می رود.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با وجود ظرفیت های بی نظیر ذخایر معدنی، این زیرساخت، بخش عمده‌ای از نیاز سرمایه گذاران را نیز برطرف می کند.

قناعت متذکر شد: طولانی شدن روند اجرای پروژه به نفع استان نیست.

در این جلسه که با حضور مدیر کل راه و شهر سازی استان همراه بود، مقرر شده به منظور سرعت بخشیدن به روند اجرای کار، موضوع تشکیل سندیکای بانکی از طریق مدیرعامل بانک ملی ایران و تخصیص مبلغ ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان فاینانس صندوق توسعه ملی نیز از طریق معاون اول رئیس جمهور پیگیری شود.

اتصال صددرصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات

استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به دیدار خود با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال صددرصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد.

قناعت گفت: بنا به قول مساعد وزیر، طی چهار فاز، تمامی روستاهای با بیش از ۲۰ خانوار جمعیت استان تا پایان سال ۱۴۰۱ به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات این جلسه، کلیه روستاهای باقی مانده استان( با بیش از ۲۰ خانوار جمعیت) از اینترنت پرسرعت نیز برخوردار می شوند.

بیشتر بخوانید   استاندار خراسان جنوبی: افزایش ایمنی و پایش تصویری جاده ها از نیازهای ضروری است

به گفته وی؛ برخورداری روستاییان از اینترنت پرسرعت و استفاده از این ظرفیت در حوزه های آموزش آن لاین، بهداشت از راه دور، کشاورزی هوشمند و خدمات الکترونیک از برنامه های اولویت دار استان است.

استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: بنا به برنامه ریزی های صورت گرفته در فاز یک این طرح، تعداد ۴۵ روستای یالای ۲۰ خانوار جمعیت استان تا پایان سال جاری از اینترنت پرسرعت بهره مند شده و به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.

وی بر لزوم توجه به طرح توسعه فیبر نوری در جهت ارتقاء کیفی خدمات ارتباطی به روستاها نیز تأکید کرد.

قناعت با تأکید بر وجود نیروی انسانی خلاق و توانمند و نیز دانشگاه های معتبر استان در حوزه های مرتبط با IT و فناوری اطلاعات، به ظرفیت مرز مشترک با افغانستان اشاره کرد و پیشنهاد داد؛ از این فرصت جهت ایجاد و توسعه تبادلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با کشور همسایه استفاده شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز ضمن ارائه گزارش مبسوطی به تشریح شرایط استان در زمینه برخورداری شهرها و روستاها از زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی پرداخت.

بهی از برنامه های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات نیز گفت.

در این جلسه که با حضور دهدشتی معاون دولت، مجلس و امور استان ها، رضایی نیک معاون مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارتخانه و یافتیان عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران همراه بود، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مطالبات استان پاسخ مثبت داد و درخصوص اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات، برخورداری روستاها از اینترنت پرسرعت، توسعه فیبر نوری و … قول مساعد داد.

بیشتر بخوانید   هشدارهای ایمنی ( به منظور جلوگیری از حوادث برقی در خانه تکانی پایان سال)

انتهای پیام/ ۱۰۲

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها