مراکز مشاوره نسبت به تقویت تاب‌آوری خانواده‌ها تلاش کنند

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تأکید بر تقویت تاب‌آوری خانواده‌ها در مراکز مشاوره گفت: سطح آشنایی عمومی با خدمات اورژانس اجتماعی (123) در کشور پایین است و خدمات گسترده این مراکز باید به مردم معرفی شود.

به گزارش  “پیام خاوران” محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور صبح امروز به استان خراسان جنوبی سفر کرد و مورد استقبال استاندار، معاونین استانداری و جمعی از مدیران استان در فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند قرار گرفت.

عباسی در این سفر، ضمن دیدار با استاندار و نماینده ولی فقیه در استان، در مراسم افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران حضور یافت و قرار است در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان و نیز مراسم افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های فرهنگی، اجتماعی و… بازارچه شهرداری نیز شرکت کنند.

بازدید از مرکز اجتماع درمان مدار امیرآباد 

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور صبح امروز به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی از مرکز اجتماع درمان مدار (tc) امیر آباد بیرجند بازدید کرد.

عباسی در این بازدید ضمن عرض خداقوت به کارکنان و مهارت آموزان مرکز، به نقش مهم معنویات و وزرش در عدم بازگشت به اعتیاد افراد بهبود یافته اشاره کرد و گفت: انگیزه‌ای که در این امر کارکنان مجموعه دارند شایسته تقدیر است، این زحمات اعتبار و اجر دنیوی و اخروی به همراه دارد.

وی تصریح کرد: افرادی که در این مراکز خدمات دریافت می کنند را نباید به چشم بیمار دید، بلکه به عنوان همکار و کارکنان این مراکز قلمداد کرد.

به گفته وی؛ توجه به مسایل ورزشی، اعتقادی و سلامت جسم و فکر در درمان این افراد بسیار مهم است، چراکه اگر فکر درست نشود بقیه موارد هم درست نمی‌شود.

این مرکز هم اکنون 30 نفر معتاد تحت درمان دارد که طی بازه زمانی سه ماهه خدمات روانشناسی، کار درمانی و همچنین مهارت آموزی را در راستای عدم بازگشت به اعتیاد دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید   هیچ هیئتی در ایام محرم تعطیل نمی شود

بازدید از مراکز تحت نظارت بهزیستی بیرجند

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور  همچنین ظهر امروز در بازدید از مراکز تحت نظارت بهزیستی در بیرجند اظهار داشت: برخی کمبودها در مراکز 123 وجود دارد که نیاز است برای ارتقای خدمات، استانداردسازی این مراکز مد نظر قرار گیرد.

وی بر افزایش انگیزه کارکنان اورژانس اجتماعی تأکید کرد و گفت: داشتن انگیزه و تعهد در انجام وظیفه، اصولی‌ترین خصیصه افرادی است که در مراکز اورژانس و مشاوره فعالیت می‌کنند.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشوریادآور شد: به لحاظ نوع فعالیت در مراکز اورژانس و مشاوره که پناه مردم محسوب می‌شوند خدمات افرادی که در این مکان‌ها مشغول به فعالیت هستند، شایسته قدردانی است.

وی افزود: مسائل مهم مردم به شکلی است که نیاز دارند به چنین مراکزی پناه ببرند لذا نوع مشاوره و آرامش دادن تأثیر زیادی در تصمیم‌گیری افراد هنگام مواجهه با بحران‌های روحی دارد و استفاده از روش‌های روانشناسانه، دلسوزانه و متعهدانه بسیار مهم است.

عباسی گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری باید افراد آسیب‌دیده را عائله خود بدانیم و از همه توان و ظرفیت‌ها در رفع مشکلات آنها استفاده کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت تهیه بانک اطلاعاتی از افرادی که به عنوان فرزندخوانده به خانواده‌ها تحویل می‌شوند تصریح کرد: از طریق این بانک اطلاعاتی باید به طور مستمر از وضعیت فرد آگاهی داشت و روند سرنوشت او را در خانواده‌ای که تحویل شده، پیگیری کرد.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در بازدید از مرکز نگهداری زنان آسیب‌دیده در بیرجند نیز گفت: امکاناتی که در این مراکز فراهم شده از وضعیت متوسط جامعه بالاتر است لذا افراد از رفاه نسبی برخوردارند و همه اینها از برکت نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید   جشن تکلیف فرزندان همکاران شاغل در شرکت توزیع برق خراسان جنوبی برگزار شد

وی با بیان اینکه افراد خدمت‌گیرنده باید قدرشناس این اقدامات باشند، ادامه داد: در کنار نگهداری باید زمینه های لازم برای کسب مهارت در افرادی که توانایی دارند، فراهم شود.

عباسی در بازدید از مرکز مشاوره تلفنی 1480 نیز با اشاره به لزوم افزایش تاب‌آوری در خانواده‌ها گفت: بیشتر مشکلات خانوادگی در مناطق مرفه نمود پیدا می‌کند در حالی که تصور می‌شد ریشه طلاق در فقر است اما رفاه در اختلافات بین زوجین تأثیر داشته زیرا با پیشرفت فناوری افراد با مظاهر جدید آشنا شده و با از بین رفتن فرهنگ اصیل، خانواده‌ها بیشتر دچار آسیب می‌شوند.

وی گفت: بهزیستی در مراکز مشاوره باید تاب‌آوری خانواده‌ها را تقویت کند و بانوان در این میان نقش مهمتری دارند.

معاون وزیر کشور با اشاره به آسیب‌های ناشی از طلاق در جامعه افزود: مهمترین موضوع در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی، تقویت بنیان خانواده و رشد فرهنگ دینی و معنوی است.

کمبود نیرو در اورژانس 123، استانداردسازی مرکز پاسخگویی به تماس‌های تلفنی، تقویت تیم‌های سیار مراکز اورژانس 123 در شهرستان‌ها برای پاسخگویی بهتر به شهروندان از مهمترین درخواست‌های مطرح شده در این بازدیدها بود.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها