سرپرست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی:اقتصاد کشور برای شکوفایی نیازمند ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است

سرپرست وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی بابیان اینکه دولت برای بلندکردن اقتصاد کشور از زمین نیازمند۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است، گفت: سال گذشته سرمایه گذاری کشور منفی۴٫۷ بوده و نمی توانستیم استهلاک سرمایه گذاری موجود را جانشین کنیم

به گزارش  پایگاه خبری “ پیام خاوران ” محمد هادی زاهدی وفا شامگاه پنج شنبه با بیان این مطلب در نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت كار در استان اظهار داشت: هر دولتی که می آید وعده هایی می دهد و بر اساس آن عمل می کند و کثرت این وعده دادن و عدم اجرای آن باعث کاهش سرمایه اجتماعی می شود لذا مسئولان باید به بحث رابطه مردم با دستگاه های دولتی توجه بسیاری داشته باشند.

وی تصریح کرد: مردم بیشتر با مدیران و کارمندان دولت ارتباط دارند و فکر می کنند که آن فردی که مقابلشان قرار گرفته، رئیس دولت است و اگر خدمات بر اساس رویکرد مردمی نباشد اولین نارضایتی را در قالب رئیس جمهور عنوان می کنند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: مدیران باید با مردم به گونه ای برخورد کنند که این سرمایه اجتماعی افزایش یابد.

وی افزود: سرمایه اجتماعی دولت همان سرمایه اجتماعی نظام است و امیدواریم این موضوع روز به روز بهتر شود.

زاهدی با بیان اینکه متأسفانه بحث بهره وری بخش دولتی بسیار کاهش یافته، افزود: این موضوع وقتی در اقتصاد منعکس می شود باعث کاهش بهره وری بخش خصوصی هم می شود و این مسئله را مسئولان استان باید پایش کنند.

وی بیان کرد: هر چه زمان بهره وری دولتی افزایش پیدا کند قطعاً کاهش توجیه اقتصادی را در پی دارد و اگر بخواهیم به یک فرمول اقتصادی در بخش خصوصی فکر کنیم حتماً باید به کاهش زمان ارتباط و تعامل بین بخش خصوصی و دولتی توجه داشته باشیم چرا که در غیر این صورت توجیه اقتصادی بسیاری از کارها از بین خواهد رفت.

زاهدی وفا با اشاره به اینکه سرعت مجوزهای کسب و کار تسریع شده، گفت: باید عزمی جدی به وجود آید تا این توجیه اقتصادی سرمایه گذاری از دست نرود و مدیران مختلف و استاندار خراسان جنوبی توجه کنند که جذب سرمایه گذار از سخت ترین کارهاست و با کاهش هزینه های سرمایه گذاری می توانیم موفق عمل کنیم.

بیشتر بخوانید   جشن‌های چله انقلاب اسلامی در خراسان جنوبی آغاز شد

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متذکر شد: به گزینه های جانشین برای حل مشکلات استان فکر کنید و اگر بخواهید در چارچوب اداری عمل نمایید پروژه ها روی زمین باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه دولت برای بلندکردن اقتصاد کشور از زمین نیازمند ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است، اظهار داشت: سال گذشته سرمایه گذاری کشور منفی ۴٫۷ بوده  و نمی توانستیم استهلاک سرمایه گذاری موجود را جانشین کنیم و بحث جدی رشد اقتصادی کشور وابسته به بحث جذب سرمایه گذاری است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برخی از مشکلات استان خراسان جنوبی را بر اساس اهمیت و توان خود، در مرکز پیگیری و حل خواهیم کرد.

 استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد:ضرورت توجه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به رفع مشکلات استان

استاندار خراسان جنوبی  در این نشست بر ضرورت توجه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به رفع مشکلات استان تأکید کرد.جواد قناعت اظهار داشت: چند موضوع مهم و حیاتی وجود دارد که ممکن است تبعات آن دامن گیر استان شود.

وی با اشاره به وضعیت بیمارستان میلاد بیرجند گفت: این بیمارستان به شکل هیئت امنایی و خودگردان اداره می شود و ممکن است مشکلاتی را دامن گیر استان کند و درخواست داریم از حالت هیئت امنایی خارج شده و ساختار آن تغییر پیدا کند.

استاندار خراسان جنوبی به مشکلات شهرستان قاین اشاره کرد و افزود: بیش از ۶۰ هزار نفر در این شهرستان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند و درخواست داریم با توجه به این که زمین مورد نیاز با کمک خیرین آماده شده، بیمارستان ۳۲ تختخوابی در قاین احداث شود.

قناعت با بیان اینکه سرمایه گذاری ویژه شرکت های تابعه وزارت کار در استان از جمله شستا را درخواست داریم، ادامه داد: این شرکت ها می توانند در حوزه فرآوری معدنی و صنایع وابسته و صنایع تبدیلی استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری داشته باشند.

وی افزود: نشست هایی با شستا برگزار کردیم که برخی راکد مانده و برخی جلو رفته است اما هنوز به مرحله کلنگ زنی نرسیده ایم و با توجه به عقب ماندگی استان در حوزه سرمایه گذاری امیدواریم شاهد ورود این شرکت ها به خراسان جنوبی باشیم.

بیشتر بخوانید   کسب رتبه برترمخابرات خراسان جنوبی برای برنامه هایFTTHدر کشور

وی در پایان با تأکید بر اینکه استان از کمبود پزشک متخصص و عمومی رنج می برد، گفت: نیاز به برخی از مشوق هاست تا متخصصان وارد خراسان جنوبی شوند و سقف پرداختی به متخصصان در استان باید بر اساس دستورالعمل های بخش های محروم باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی :وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به مشکلات بیمارستان میلاد توجه کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری  خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به مشکلات بیمارستان میلاد توجه کند.

طالبی اظهار داشت: بیمارستان میلاد یا همان حضرت ابوالفضل العباس(ع) بیرجند به صورت خودگردان اداره می شود و از امکانات خوبی برخوردار است.

وی با ذکر این نکته که این بیمارستان به دلیل نحوه مدیریت خودگردانی در آستانه تعطیلی قرار دارد، متذکر شد: در صورت بروز این اتفاق، بیش از ۲۷۰ نفر از پرسنل این بیمارستان بیکار خواهند شد.

وی بیان کرد: تعطیلی این بیمارستان تبعات  بسیاری برای استان به دنبال خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به جمعیت ۸۰۰ هزار نفری استان، گفت: ۵۰ درصد جمعیت استان، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و ۳۶ تخت فعال بیمارستان شهید رحیمی بیرجند کفاف نیاز استان را نخواهد داد، در صورتی که بیمارستان میلاد به ۹۶ تخت بیمارستانی مجهز است.

طالبی عنوان کرد: در بیمارستان میلاد تجهیزاتی وجود دارد که در هیچ بیمارستانی در استان نداریم.

وی خاطرنشان کرد : این پروژه بر اساس آخرین استانداردهای بیمارستانی ساخته شده و تنها راه فعال ماندن این بیمارستان این است که به حالت ملکی تبدیل شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی درخصوص چالش های بیمارستان میلاد بیرجند گفت: رشد چند برابری دارو و تجهیزات، عدم نظارت و پشتیبانی مجموعه هلدینگ تأمین اجتماعی، عدم تفکیک سرمایه در گردش، عدم کفایت هزینه های بیمارستانی، بدهی های بسیار و… از جمله دلایل مختلفی است که این بیمارستان را در معرض تعطیلی قرار داده است.

بیشتر بخوانید   جشنی به وسعت مهربانی/نقاشی لبخند بر لبان بیماران سرطان پستان

وی در پایان بیان داشت: اگر این وضعیت ادامه پیدا کند بیمارستان میلاد نخواهد توانست روی پای خود بایستد و امیدواریم هر چه زودتر به این موضوع رسیدگی شود و سازمان تامین اجتماعی مسئولیت این بیمارستان را بر عهده بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی:وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مصوبات معطل مانده استان را دریابد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مصوبات معطل مانده استان را دریابد.

جواد اشرفی اظهار داشت: برخی مصوبات سفرهای قبلی مسئولان در خراسان جنوبی وجود دارد که روی زمین مانده و نیازمند رسیدگی و عملیاتی شدن است.

وی بیان کرد: یکی از این مصوبات، بحث احداث نیروگاه بادی، سرمایه گذاری در شهرستان نهبندان و تقاضا برای افزایش سرانه اشتغال استان با ۲۵۸ میلیارد تومان می باشد که روی زمین مانده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی به پروژه هتل کویر خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: ۲۹ سال است که این پروژه راکد مانده و کسی برای تعیین تکلیف و واگذاری آن اقدامی نمی کند.

اشرفی با اشاره به اینکه قرار بود شرکت سرمایه گذاری شستا، یک مجتمع دامپروری ۱۰ هزار رأسی در استان احداث کند، افزود: این موضوع روی زمین مانده، در حالی که استان هایی مانند خراسان جنوبی برای توسعه یافتن نیازمند سرمایه گذاری این شرکت ها است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداریخراسان جنوبی ادامه داد: در خراسان جنوبی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار رأس دام سبک و ۶۰ هزار رأس دام سنگین وجود دارد و روزانه بالغ بر ۱۲۰ تُن شیر تولید می شود.

اشرفی در خصوص بحث توسعه بخش تعاون گفت: امیدواریم این موضوع در یکی از شهرهای استان به عنوان تعاون شهر معرفی و بسترهای لازم در این زمینه فراهم شود.

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها