جانفدای ملت ذوب در ولایت/دشمن شناسی از ویژگی‌های شاخص شهید سردار سیلمانی بود

فرمانده سابق سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: شهید سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی یکی از اسطوره‌هایی است که جانفدا بود و ویژگی‌های زیادی از جمله مطیع امر رهبری بودن و مدیریت بحران در او موج می‌زد.

به گزارش “پیام خاوران“، سه سال از آن واقعه شوم، از صبح غم باری که جمعه را نه تنها برای ایرانیان بلکه برای یک جهان تلخ کرد می‌گذرد. از 13 دی 1398 و خبری که همه دوست داشتیم تکذبش کنند.

خبری که بامداد جمعه را به شب سیاه جدایی از حاج قاسم سلیمانی رقم زد، او که سردار دل‌ها بود. سرداری فاتح، آن هم نه تنها سردار فاتح جنگ‌ها، بلکه در قله قلب‌های همه مردم، همه دوستدارانش و همه همرزمانش قرار داشت.

او سردار دلها بود نکته‌ای که جالب است محبوبیت او نه تنها در ایران بلکه در سوریه، عراق، یمن و هرجا که ردی از خود برجای گذاشته بود، هرکجا که اثراتی از محبوبیتش بر دل‌های هم رزمانش نقش بسته بود و با هرکس که تنها یک برخورد با او داشت صحبت می‌کنی، اخلاص، اخلاق، رشادت و شهامت او را بر زبان می‌آورد. شهامتی که او را به آن سوی مرزها کشانده بود تا برای دفاع از حرم، برای دفاع از حق و بازستاندن حق مظلوم راهی میدان می‌شد.

او از همان روز اول سرباز ولایت، سرباز امام زمان و سرباز اسلام شد. اما او سرداری را فراموش کرد، فرماندهی را فراموش کرد و تنها سرباز ولایت شد.

به مناسبت سومین سالگرد آسمانی شدن این دلاور پای خاطرات همرزم نشستیم و در ادامه گوشه‌ای از دلاورمردی‌های این بزرگمرد را از زبان فرمانده سابق سپاه انصارالرضا «ع» خراسان جنوبی می‌خوانیم.

 دشمن شناسی یکی از ویژگی‌های شاخص شهید سردار سیلمانی بود 

سردار علی قاسمی، فرمانده سابق سپاه انصارالرضا «ع» خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه دشمن‌شناسی یکی از ویژگی‌های شاخص شهید سردار سیلمانی بود که در همه مقاطع نمود داشت اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن در مقابل گروهک‌ها و منافقین در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن در سیستان و بلوچستان در مقابل اشرار و سپس در جبهه‌های مقاومت، در همه عرصه‌ها دشمن را شناخته و در مقابل آنها ایستادگی کرد.

بیشتر بخوانید   149 جهادگر فنی و حرفه ای برای شکست کرونا پای کار آمدند

قاسمی با بیان اینکه  سردار دلها بسیار دنیا گریز بود و از وابستگی‌های دنیوی فراری بود  افزود: پایان جنگ زمانی که قرار شد درجه به سردار دلها و برخی همرزمانش اعطا شود، سردار سلیمانی، شهید شوشتری شهید کاظمی و سردار کوثری نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری نوشتند که درجه نمی‌خواهیم اما از دفتر آقا پاسخ دادند که این درجه‌ها برای نظامات و مسئولان پادگان هاست و با این درجه‌ها هم می‌توان خاکی بود چرا که برای آنها زمان تعیین شده بود که باید بروند و درجه خود را بگیرند، درجه سرداری و سرتیپی بود و باید از حضرت آقا می‌گرفتند.

قاسمی با اشاره به اینکه سردار دلها تاکید داشت او را سرباز ولایت بنامند گفت: ویژه بودن سردار این بود که وصیت کرد وقتی شهید شدم من را کجا دفن کنید و روی قبرم بنویسید سرباز ولایت، ننویسید سردار سرتیپ، عشق ویژه‌ای به شهادت و شهید داشت. خیلی از مردم عاشق شهادت هستند اما او علاقه خاصی به شهید شدن داشت آن گونه که بارها درمورد محل دفنش نظر داده بود که به واسطه علاقه ویژه‌ای که به شهید سیف‌اللهی داشت همسایه او شد چرا که او ارتباط خاصی با شهدا داشت.

فرمانده سابق سپاه انصارالرضا «ع» خراسان جنوبی با بیان اینکه در ماموریت‌های مختلفی با سردار سلیمانی همراه بودم گفت: آنچه در این مدت در ذهنم از سردار سلیمانی نقش بسته، عشق سردار به ائمه اطهار «ع» به ویژه حضرت زهرا «س» بود آنگونه در دهه فاطمیه منزلش را به هیئت تبدیل می‌کرد و خیمه عزای بانو را برپا می‌کرد چرا که معتقد بود همه مشکلات را بانوی دوعالم برطرف می‌کند.

بیشتر بخوانید   همتی که «خراشاد» را جهانی کرد

حاج قاسم ارادتی ویژه به ائمه(ع) داشت

قاسمی بیان کرد: در عملیات مختلف از جمله خیبر، کربلای 5، در کانال ماهی منطقه شلمچه و… متوسل به حضرت زهرا (س) می‌شد. ارادتی ویژه به ائمه(ع) داشت.

وی ادامه داد: حتی در سال‌های نظامی بودن و دفاع، زیارت عاشورایش ترک نمی‌شد تا آن جا که یک فرمانده سوری و اهل تسنن در ماموریت، کتاب زیارت عاشورا خواست و وقتی از او پرسیدند مگر سنی نیستی؟ گفت: چرا، اما این کار را از سردار سلیمانی یاد گرفتم این تاثیر نشانه عشق و علاقه زیاد مردم سوریه و عراق به او و نشان دهنده اخلاص و معنویتش بود و در مسیر هر جا امامزاده‌ای بود از زیارت آن بی نصیب نمی‌ماند.

فرمانده سابق سپاه انصارالرضا «ع» خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه سردار حاج قاسمی سلیمانی بسیار خاکی و افتاده بود و کمترین گرایشی به دنیا و مادیات نداشت ادامه داد: افتادگی و توضع او سبب شده بود تا سرلشکر شود. آن قدر خاکی و افتاده بود که کمتر از مال دنیا چیزی برای خود گذاشت و بسیار مردمی بود.

ولایت پذیری از ویژگی‌های مهم سردار سلیمانی بود

قاسمی، سردار سلیمانی را سرباز واقعی ولایت دانست و افزود: ولایت پذیری از ویژگی‌های مهم سردار سلیمانی بود. جاذبه و دافعه سردار سلیمانی  یک ویژگی مهم بین المللی بود که حتی دشمن هم به آن اعتراف داشت تا آنجا که مرکز تحقیقات آمریکا در سال 94 اعلام کرد 80 درصد جوانان ایرانی قاسم سلیمانی را از هر نظر قبول دارند. نظرسنجی دانشگاه مریلند هم این تحقیق را تایید کرد و اسمش در فهرست 100 شخصیت تاثیرگذار جهانی ثبت شد و اینها نشانی از جاذبه و دافعه او بود.

وی با تاکید براینکه سردار سلیمانی از معدود فرماندهانی بود که از تیپ و لشکر ثارا… (ع) شروع کرد و زمانی که از لشکر رفت، در شرق کشور هم فرمانده بود.  به عبارتی همه دوران خدمتش فرمانده بود در حالی که برخی لشکرها چند فرمانده شهید داشت اما ا. از ابتدا تا انتهای جنگ همچنان فرمانده لشکر بود گفت: شهید سلیمانی مدیریت بحران را بلد بود در حالی که خیلی‌ها در بحران‌ها جا می‌زنند اما او نه تنها عرصه را خالی نمی‌کرد بلکه همه جا وارد بحران می‌شد و هر جا رزمندگان می‌ماندند و نمی‌توانستند خط شکنی کنند او وارد عمل می شد و تدبیر می‌کرد که چگونه باید دشمن را عقب راند.

بیشتر بخوانید   14کمیسیون تخصصی دراتاق تعاون خراسان جنوبی راه اندازی می شود

وی با تاکید براینکه حاج قاسمی هیچ مانعی برای او نبود و این گونه او برای مقام معظم رهبری مالک اشتر شد گفت: هیچ حرف رهبری پیش حاج قاسم بر زمین نماند. آقا خیلی حرف‌ها زدند و توصیه کردند که هنوز تازه به مجلس می‌رسد اما او به موقع اقدام و عمل می‌کرد.

فرمانده سابق سپاه انصارالرضا «ع» خراسان جنوبی ادامه داد: حاج قاسم همه وجودش ذوب در ولایت بود یعنی هر چه بر لب آقا صادر می‌شد با تمام وجودش مجری بود نه این که دستور بدهد که آقا فرمودند بلکه خودش جلو می‌رفت و  می‌گفت بچه‌ها بیایید این کار را انجام دهیم و این طور بود که پیروزی بر داعش حاصل شد.

وی عنوان کرد: داعش در سوریه تا پایتخت و تا زینبیه پشت دروازه‌های دمشق رفته  بود. بخشی از عراق را تصرف کرده بود و حمایت‌های بی چون و چرا داشت اما ولایت پذیری حاج قاسم مهم بود که به او دستور دادند و او انجام داد و مهمترین خصیصه حاج قاسم همین ولایت‌پذیری محض بود.

گفتگو: اعظم انصاری

انتهای پیام/104

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها