نرم‌افزار سفیران سلامت در خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید

نرم‌افزار چند رسانه‌ای سفیران سلامت با توجه به غیرحضوری شدن کلاس‌های درس مدارس در خراسان جنوبی تولید و راه‌اندازی شد.

به گزارش “پیام خاوران “ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: نرم‌افزار چند رسانه‌ای سفیران سلامت توسط معاونت تربیت بدنی و سلامت و با مشارکت یکی از مراقبین سلامت بیرجندی تولید شد و به بهره‌برداری رسید.

 

محمد علی واقعی روز چهارشنبه در آیین رونمایی از این نرم‌افزار افزود: با بهره‌گیری از حواس پنج‌گانه دانش‌آموزان و تنوع در استفاده از رسانه‌های متنوع تصویری، گفتاری، شنیداری و قابل لمس می‌توان به پایداری و تأثیرگذاری جریان یادگیری در دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی رسید.

 

وی بر ضرورت تقویت مهارت برخورد صحیح دانش‌آموزان با محیط زیست تاکید کرد و گفت: آموزش مهارت‌های خودمراقبتی به دانش‌آموزان زمینه‌ساز واکسینه شدن آنان در برابر بیماری‌ها، سوانح و حوادثی است که در طول جریان زندگی در کمین افراد نشسته است.

 

بیشتر بخوانید 

۲۷۰ دانش آموز خراسان جنوبی در رشته های پزشکی پذیرش شدند

ضرورت ایمن سازی مدارس حاشیه ی جاده ها

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از دانش‌آموزان دختر و پسر استان به عنوان سفیران و مربیان موثر در تعاملات اجتماعی جامعه یاد کرد و گفت: با تولید این نرم‌افزار چند رسانه‌ای بیش از ۳۰ میلیون تومان در هزینه‌کرد منابع صرفه‌جویی شده است.

 

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان پرچمدار تمدن نوین اسلامی هستند عنوان کرد: آموزش‌های خودمراقبتی و حضور موثر دانش‌آموزان دختر و پسر و جامعه فرهنگیان استان در جبهه سلامت، زمینه‌ساز کاهش شیوع بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از آن می‌شود.

 

واقعی ارتقای مهارت خودمراقبتی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با راهنماهای خودمراقبتی را مهمترین اهداف تولید این نرم‌افزار چند رسانه‌ای ذکر کرد و گفت: خودمراقبتی به معنای فرایند حفظ سلامتی از طریق رفتارهای سالم، توجه و مدیریت ناخوشی و بیماری‌ها است که می‌تواند تحت تاثیر دانش، نگرش، مهارت‌ها، موانع و تسهیل کننده‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید   آسفالت 228 کیلومتر از محورهای استان خراسان جنوبی بهسازی می‌شود

 

وی بیان کرد: آموزش و پرورش استان نیز در تلاش است با استفاده از فناوری‌های نوین، از همه توان خود در جهت منافع نظام آموزشی بهره بگیرد و محتوای آموزشی الکترونیکی میزان یادگیری فراگیر را بالا می‌برد و تجربه مفید و لذت‌بخشی را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند.

 

وی افزود: خودمراقبتی، تبلور خواستن و توانستن برای انتخاب سرنوشتی سالم است و به سه دسته خودمراقبتی فردی، خودمراقبتی سازمانی و خودمراقبتی اجتماعی تقسیم می‌شود.

 

جدیدترین خبرهای استان وکشور  را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید. (کلیک کنید)

 

جامعه هدف نرم‌افزار چند رسانه‌ای سفیران سلامت، دانش‌آموزان دوره‌های اول و دوم ابتدایی هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

 

 

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها